BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71

Merkür Uranüs Karesi Zihinsel Huzursuzluk Verebilir

Yengeç burcunda ilerleyen Ay duygusal ve içe dönük enerjiler vermeye devam ediyor.

Bugün 25 Temmuz Cuma...Venüs günündeyiz…

Yengeç burcunda ilerleyen Ay duygusal ve içe dönük enerjiler vermeye devam ediyor. Ailemiz, annemiz, evimiz, yuvamız, vatanımız ile ilgili kavramlarda daha duyarlı olmamız mümkün.

Yengeç burcunda ilerleyen Merkür sabah erken saatlerde Koç burcundaki Uranüs ile kare, Akrep burcundaki Satürn ile de üçgen açı yapacak. Zihinsel olarak huzursuz ve gergin olabiliriz.

Geçmiş konuları, anıları, sorunlarımızı ve duygularımızı gözden geçirebilir, çözüm yolları arayabiliriz. Duygusal problemlerimiz ve fiziksel rahatsızlıklarımızı şifalandıracak gerekli yardımları bulabiliriz. İhtiyacımız olan duygusal güvenlik, sevgi, merhamet, şefkati bulmamız bugün daha kolay olabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Aile bireyleri ile iletişimlerinizin yoğunlaşabileceği bir gündesiniz. Akraba ziyaretleri veya aileyle yapılacak sosyal faaliyetlerin yanında, aile büyükleriyle toplanmak ve aileyle ilgili bazı konuları görüşmek de gündeminizde olabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Sözlerinizin çok daha kolay anlaşılacağı bir gündesiniz. Bu nedenle, fikirlerinizi açıklarken veya projelerinizi sunarken çok daha büyük etki yaratabilirsiniz. İleri sürdüğünüz düşünceler ilgi toplayacak ve destek görecektir.
 

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Parasal konularla ilgili sıkıntılardan uzak olacağınız bir gün geçireceksiniz. Herhangi bir durumda acil olarak paraya ihtiyaç duysanız bile, çevrenizden kolayca destek bulabileceksiniz. Aile içi maddi yardımlar da günün konusu olabilir.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Aklınız ve duygularınız arasında güzel bir uyum oluşacaktır. Bu şekilde, iç dünyanızda da dinginlik söz konusu olacaktır. Bugünkü tek tehlike acelecilik eğilimidir. Bunu bastırın.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Bugün, sorun yaşamasanız da, sadece huzur bulmak ve dinlenmek için içinize kapanabilirsiniz. Yine de, gün içindeki gelişmeler, sizi dış dünyaya dönmeye itebilirler.

 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Yakın ilişkilerinizin son derece olumlu olacağı ve size huzur vereceği bir gündesiniz. Günün bu niteliğini iyi kullanabilmek için daha esnek olmalı, eleştiren yönünüzü köreltmeli, düzeltmeyi değil eğlenmeyi seçmelisiniz.
 

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Özel yaşamınızda kişilere karşı yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Bunları zorunluluktan, bazı kişilerin yükünü hafifletmek isteğinizden sırtlamanız mümkündür.
 

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Arkadaşlarınızla bazı konular üzerinde tartışabilirsiniz. Bu, bakış açınızı oldukça genişletecektir. Planlarınızı kendilerine aktarıp görüşlerini dile getirmelerine izin verirseniz, eksiklikleri tamamlayacaklarını göreceksiniz.
 

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün, son derece iyimser olacağınız bir gün olacaktır. Bu durumun zarar da getirebileceğini unutmamalı ve gerçekçilikten kopmamaya çalışmalısınız. Özellikle de maddi kararlar alırken, işleri şansa bırakmamaya çalışın.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Bugün ortak çalışmalara yönelirseniz oldukça hızlı yol alabilirsiniz. Rekabet yerine işbirliği, bireysellik yerine grup içerisinde olmak bugün size çok ciddi avantajlar sağlayacağından, programda buna yönelik değişiklikleri yapın.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Günlük işlerinizi hızlandıracak ilginç fikirler aklınıza gelebilir. Bu fikirleri uzun vadeli planlarınız ve projelerinizde uygularsanız daha verimli ve somut sonuçlar almanız mümkün olabilir.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Aşk ilişkinizle ilgili olarak son derece hoş bir gün geçirebilirsiniz. Bu etkiyi iyi kullanıp, huzurlu bir gün geçirmeye çalışmalısınız. Tüm yorgunluğunuzu ve geriliminizi atabilirsiniz.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI