BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45

Merkür Terazi Burcunda

İletişim gezegeni Merkür bugün Terazi burcuna geçecek.

Bugün 27 Ağustos Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

İletişim gezegeni Merkür bugün Terazi burcuna geçecek. 

Zihinsel enerjimizi ve iletişim şeklimizi temsil eden Merkür’ün Terazi burcunda uyumlu ve dengeli düşünme tarzı vardır. Oldukça diplomatiktir ve stratejiler geliştirmeyi sever. İletişimlerinde dengelidir, İnce ve zarif bir konuşma stili vardır. Sözcüklerle oynamaktan hoşlanır. Karar verirken tereddütlü ve çekingen olabilir. Arkadaş canlısı, etkileyici, çekici, kendini ifade ederken de diplomatiktir. 

Merkür burada hem kendisi hem de karşısındakikinin fikirlerinden etkilendiği için haksızlık yapmaktan çok çekindiği için herhangi bir konuda karar vermekte zorlanır. Başkalarıyla çatışmamak için onların görüşlerine uyum sağlayabilir. Hatta başkalarının fikirlerini kendi düşünceleriymiş gibi benimseyebilir. Anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için arabuluculuk görevini başarıyla yapabilir. 

2 Kasım’a kadar Terazi burcunda ilerleyecek olan Merkür bu dönemde ilişkiler ve sosyal konularda daha dengeli ve yapıcı iletişim kurmamıza imkan verebilir. Hak, hukuk, adalet ve diplomasi ile ilgili konular zihnimizi meşgul edebilir. 

Merkür 17 Eylül-9 Ekim aralığında retro yapacak. Bu dönemde zihinsel olarak içe dönmek, geçmiş konularla ilgilenmek, ilişkileri sorgulamak, haksızlığa uğradığımız kavramları tekrar ele almak gerekebilir. Günlük yaşamımızda karşılaşabileceğimiz iletişim sorunları ilişkilerimizi etkileyebilir. Yeni ilişkiler, ortaklık ve evlilik gibi konularda temkinli olunması gereken bu dönemde herhangi bir sözleşme yapmamız, imza atmamız gerekiyorsa retro döneminin bitmesini beklemek daha doğru olacaktır. Ancak geçmişten gelen konular, daha önceden başladığımız yarım kalmış girişimler tekrar ele alınıp tamamlanabilir.

Burç yorumlarımızı öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz…

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Merkür bugün Terazi burcuna geçecek. Değişen iletişim dinamikleri 2 Kasım’a kadar zihninizi özel ilişkilerinize ve işbirliklerine yöneltebilir. Eş ve ortağınızla iletişiminiz güçlenebilir. Yeni teklifler alabilir, bazı sözleşmeler imzalayabilirsiniz. 17 Eylül-9 Ekim arasındaki Retro döneminde eski ilişkiler ve bazı yarım kalmış konular gündeme gelebilir.

BOĞA (21 Nisan-21 Mayıs)

Merkür bugün Terazi burcuna geçecek. Değişen iletişim dinamikleri 2 Kasım’a kadar günlük yaşamınızı hareketlendirebilir. Bazı iş seyahatleri, eğitimler, ticari fırsatlar karşınıza gelebilir. 17 Eylül-9 Ekim arasındaki Retro döneminde sağlığınız ve günlük rutinlerinizle ilgili gözden geçirmeler ve düzenlemeler yapabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs –21 Haziran) 

Merkür bugün Terazi burcuna geçecek. Değişen iletişim dinamikleri 2 Kasım’a kadar aşk ve sosyal yaşamınızı hareketlendirebilir. Yeteneklerinizi yazılı ve sözlü daha iyi ifade edebilir, çocuklarla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. 17 Eylül-9 Ekim  arasındaki Retro döneminde eski aşklar ve yarım kalmış projeler gündeme gelebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Merkür bugün Terazi burcuna geçecek. Değişen iletişim dinamikleri 2 Kasım’a kadar sizi ev ve aile ile ilgili konularla daha fazla meşgul edebilir. Aile üyeleri ile iletişiminiz güçlenebilir. 17 Eylül-9 Ekim arasındaki Retro döneminde aile ile olan iletişimlerde daha dikkatli olmalısınız. Geçmiş kavramlar ve anılar zihninizi daha fazla meşgul edebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Merkür bugün Terazi burcuna geçecek. Değişen iletişim dinamikleri 2 Kasım’a kadar günlük yaşamınızı hareketlendirebilir ve yakınlarınızla iletişimleri güçlendirebilir. Seyahatler, eğitim ve ticari faaliyetleriniz artabilir. 17 Eylül-9 Ekim arasındaki retro döneminde iletişim ile ilgili konularda bazı gecikme ve karışıklıklarla karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos-22 Eylül)

Merkür bugün Terazi burcuna geçecek. Değişen iletişim dinamikleri 2 Kasım’a kadar zihninizi maddi güvenliğinize odaklayabilir. Para ile ilgili iletişim trafiğiniz artabilir ve çeşitli ticari fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 17 Eylül-9 Ekim arasındaki Retro döneminde maddi anlaşmalar ve alışverişlerde dikkatli olmalısınız.

TERAZİ (23 Eylül-23 Ekim)

Merkür bugün burcunuza geçecek. Değişen iletişim dinamikleri ile 2 Kasım’a kadar zihinsel enerjiniz ve iletişim gücünüz artarken, eğitim, seyahat, iş ve ticari fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 17 Eylül-9 Ekim arasındaki Retro döneminde geçmiş kavramlara yoğunlaşmanız ve bazı düzenlemeler yapmanız mümkün.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Merkür bugün Terazi burcuna geçecek. Değişen iletişim dinamikleri ile 2 Kasım’a kadar zihinsel enerjinizi iç dünyanıza yönlendirebilir. Bilinçaltınızdaki kavramların etkisine girebilirsiniz. Kendi duygu ve düşüncelerinizi irdeleyebilir, şifa ve terapi çalışmaları yapabilirsiniz. 17 Eylül-9 Ekim arasındaki Retro döneminde eğitim, seyahat ve ticari anlaşmalarda temkinli olmalısınız.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Merkür bugün Terazi burcuna geçecek. Değişen iletişim dinamikleri ile 2 Kasım’a kadar sosyal yaşamınızdaki iletişimleri güçlendirebilir. Arkadaşlarınızdan daha fazla haber alabilir, ekip çalışmalarına katılabilirsiniz. 17 Eylül-9 Ekim arasındaki Retro döneminde eski arkadaşlarla daha fazla görüşmeniz mümkün.

OĞLAK (21 Aralık–20 Ocak)

Merkür bugün Terazi burcuna geçecek. Değişen iletişim dinamikleri ile 2 Kasım’a kadar zihinsel enerjiniz kariyer ve gelecekle ilgili konulara yönelebilir. İş bağlantıları ve görüşmeler yapabilir, mesleğinizle ilgili eğitimlere katılabilirsiniz. 17 Eylül-9 Ekim arasındaki Retro döneminde geçmiş konularla ilgilenmeniz ve bazı iletişim sorunları yaşamanız mümkün.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Merkür bugün Terazi burcuna geçecek. Değişen iletişim dinamikleri ile 2 Kasım’a kadar uluslararası konular medya, iletişim, eğitim ile ilgili kavramlar hızlanabilir. Uzaklarda bulunan kişilerle iletişiminiz güçlenebilir ve seyahate çıkabilirsiniz. 17 Eylül-9 Ekim arasındaki Retro döneminde ertelediğiniz ve yarım kalmış konular tekrar gündeme gelebilir.

BALIK (19 Şubat –20 Mart)

Merkür bugün Terazi burcuna geçecek.. Değişen iletişim dinamikleri 2 Kasım’a kadar maddi konular, başkalarıyla paylaştığınız kaynaklar, hisseli paralar, kredi ve borçlarla ilgili haber trafiği artabilir ve bazı sözleşmeler gündeme gelebilir. 17 Eylül-9 Ekim arasındaki Retro döneminde maddi konularda yaşanabilecek gecikme ve karışılıklara karşı temkinli olmalısınız.

Astrolog Demet BALTACI