BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.246,42

Merkür Terazi Burcunda

İletişim gezegeni Merkür bugün Terazi burcuna geçecek. Merkür 28 Eylül’e kadar Terazi burcunda kalacak.

Bugün 2 Eylül Salı...Mars günündeyiz…

Yay burcunda ilerleyen Ay, ilk dördün fazında. Günün ilk saatlerinde Balık burcundaki Neptün ile kare açı yapan Ay, ilginç rüyalar görmemize neden olabilir. Hayal gücümüz ve sanatsal yaratıcılığımız güçlenebilir.

Ay Güneş karesi ise duygu ve düşüncelerimiz arasında çekişmeler yaratabilir. Karşı cinsle ilişkilerimizde de dengeli olmalıyız.

Öğle saatlerinden itibaren Ay, Aslan burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yapacak. İyimser, neşeli ve hevesli tavırlarla cesur eylemlerde bulunabiliriz. Ancak fazla iyimser duygularla gerçeklerden uzaklaşmamalıyız.

İletişim gezegeni Merkür bugün Terazi burcuna geçecek. 28 Eylül’e kadar Terazi burcunda kalacak olan Merkür iletişimlerde daha dengeli, objektif ve adil olmamızı sağlarken, hukuk, diplomasi, işbirlikleri, estetik ve sanat  ile ilgili düşünceler ve iletişimler hızlanabilir.

( Yükselen burcunuzu bilmiyorsanız hemen sorup öğrenebilirsiniz)

 (21 Mart - 20 Nisan) 

Yeni insanlar tanımak, yeni yerler görmek, yeni şeyler keşfetmek isteğinizin yoğunlaşacağı bir gündesiniz. Entelektüel gelişiminizi devam ettirme, eğitiminizi ilerletme veya uzun bir kültürel geziye çıkma düşünceleri ağır basabilir.

 (21 Nisan - 21 Mayıs) 

Maddiyatla ilgili bir sorununuzu ailenizin sürpriz bir yardımı ile çözüme kavuşturabilirsiniz. Kuşkusuz bu üzerinizden önemli bir yükü kaldırabilir. Önümüzdeki dönemde iş ve çalışma planlarınızı uygulamaya koymak için organize olmanız kolaylaşabilir.

 (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Sosyal hayatınızdaki yakın ilişkilerde bazı beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu durum sorumluluklarınız ve kariyerinize odaklanmanızı zorlaştırabilir. Bugünden itibaren artan iletişim yeteneğiniz ile size yarar sağlayacak sosyal bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz.

 ( 22 Haziran-22 Temmuz) 

Bugün başkalarının istek ve beklentilerine odaklanabilirsiniz. Bazı yasal ve bürokratik işler nedeniyle zaman sıkıntı hissetmeniz mümkün. Daha sonra tekrar uğraşmamak için konsantre olun bir seferde işleri bitirmeye çalışın. Aile üyeleri ile iletişimin arttığı bir döneme giriyorsunuz.

 (23 Temmuz – 23 Ağustos) 

Eğlence faaliyetlerinden çok daha büyük keyif alabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle akşam vakti sosyalleşin ve insanların arasına karışıp kalabalıklar içinde eğlenin. Yeni aşk fırsatları ve seyahat imkanları karşınıza çıkabilir.


 (24 Ağustos - 22 Eylül) 

Aileyle ilgili konu ve gelişmeler, günün ana temaları arasına girebilirler. Ev hayatınızı ve akraba çevrenizi yakından ilgilendiren olay ve kavramlarla karşılaşmanız, bunların bazı sürprizler getirdiğini görmeniz mümkündür.

 (23 Eylül - 23 Ekim) 

Yakın çevreyle ilişkileriniz güçlenecektir. Boş vakitlerinizi arkadaşlarınıza ayırırsanız keyifli vakit geçirebilirsiniz. Birlikte yenecek bir akşam yemeği ve keyifli sohbetler ana konu olabilir.

 (24 Ekim - 22 Kasım ) 

Parasal konuların öne çıkmaya başlayacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Yakın arkadaşlarınız veya akrabalarınızla ilgili olarak bir masraf yapabilirsiniz. Harcamalarınızı da tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

 (23 Kasım-21Aralık) 

Bugün, kalabalık ortamlarda kendinizi bulabilir, sosyal yönünüzü tatmin ederek oldukça iyi hissetmeye başlayabilirsiniz. Eğer bazı problemler yaşıyorsanız, sosyal çevrenize açılmaktan ve onların görüşlerini almaktan çekinmeyin.

 (21 Aralık – 20 Ocak) 

Düşüncelerinizi ve hislerinizi insanlara açmak istemeyebilirsiniz. Sohbet ortamlarında bile içedönük bir yapı sergilemeniz mümkündür. Muhtemelen biraz dinlenmeye ihtiyacınız var ve eskisi gibi aktif olmak istemiyorsunuz.

 (21 Ocak – 18 Şubat) 

Sosyal hayatınızla ilişkili bir maddi gider, büyük olasılıkla da eğitim, kurs, üyelik aidatı gibi bir masraf gündeme gelebilir. Keyfinizi yerine getirmek için yine arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Ancak yeni masraflara girmemeye çalışın.

 (19 Şubat – 20 Mart) 

Bir aile büyüğüne veya yakın çevrenizden bir kişiye verdiğiniz söz nedeniyle günün büyük bir kısmını bu kişilerin bir işi için harcayabilirsiniz. Şikayetçi olmayın; söz konusu kişinin de önümüzdeki dönemde size önemli faydaları dokunabilir.

Astrolog Demet BALTACI