BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.244,46

Merkür Retrosu Bitiyor!

Akrep burcunda ilerleyen Ay derin ve yoğun duygulara neden olurken, tutku ve arzular öne çıkabilir.

Bugün 25 Ekim Cumartesi...Satürn günündeyiz…

Akrep burcunda ilerleyen Ay derin ve yoğun duygulara neden olurken, tutku ve arzular öne çıkabilir. Sabah saatlerinde Güneş ve Venüs, Akrep burcunda birleşecek. Sevgi, aşk, cinsellik, tutku ve arzuların yanısıra maddi hırslarımız da ilişkilerimizi etkileyebilir. 

Ay akşam saatlerinde Satürn ile kavuşacak ve 19:12’de boşluğa girecek. Endişe, korku, karamsarlık gibi duygular ruh halimizi etkileyebilir. Sorumlu olduğumuz kavramlarla ilgilenmek ve ciddi konulara zaman ayırmak isteyebiliriz. Günü sakin geçirmek, dinlenmek ve kendimizi fazla zorlamamak daha doğru olabilir. 

Bugün Merkür Terazi burcunun 16 derecesinde İleri harekete geçiyor. Zihinsel yapımızda oluşan dengesiz ve kararsız tutumlar, iletişim sorunları sona ererken, ilişkilerimizde denge ve uyumu bulmamız daha kolay olabilir. Diplomasi, hukuk, adalet, estetik, güzellik, aşk, sevgi, evlilik ve ortaklık ile ilgili konularda daha yapıcı davranabiliriz.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İş yaşamınızdaki gözden geçirmeleri tamamlayıp daha kararlı hareket etmeniz mümkün. Vergi, sigorta, tazminat gibi geçmiş çalışmalara bağlı meblağlarla ilgili hukuki süreçler hakkında gelişmeler hızlanabilir. Uzun vadeli yapılandırmalar için hazır olun.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir süredir problem yaşadığınız özel bir ilişkinizde ortak bir zeminde anlaşma imkanı bulabilirsiniz. Bazı şartlar sizi memnun etmese de kabulleniş içerisinde olabilirsiniz. Bir iş anlaşması veya kira kontratı için sözleşme yapmanız gerekebilir. İmza için bir kaç gün beklemek daha doğru görünüyor.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Çalışma hayatınızda mesleki kariyerinizi etkileyecek yeni gelişmeler içerisinde olabilirsiniz. Daha konforlu ve lüks yeni bir mekan, ürünlerinizi sunabileceğiniz iyi bir müşteri, maddi destek verecek bir ortaklık gündeminizde olabilir. İşlerinize daha kararlı ve tutkulu yaklaşmanız mümkün.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sosyal ilişkilere zaman ayırırsanız keyif almanız mümkün. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir ve romantizm artabilir. Heyecen ve tutkunuzu arttıracak önemli tanışmalar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle daha uzun zaman geçirebilir, ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yaşadığınız mekanı güzelleştirme düşüncesi bu dönemde ön planda olabilir. Bunun için oldukça bonkör davranabilir, kaliteli ve şık ürünlere yönelebilirsiniz. Masraf fazla olsa da sonuç sizi memnun edecektir. Güçlü, gösterişli ve rahatına düşkün yönünüzü tatmin edecek bir mekana kavuşmanız mümkün.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İş veya özel amaçlı keyifli kısa seyahatler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bir topluluk önünde konuşabilir, sunum yapabilirsiniz. Maddi içerikli konuşmalar ve bazı sözleşmeler de gündemde olabilir. İmza atmak için bir kaç gün bekleyebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bazı birikimlerinizi değerlendirecek uygun yatırım fırsatları ile karşılaşmanız mümkün. Otomobil, mülk alımı yada sigorta, ikramiye gibi kavramlarda girişimleriniz olabilir. Gerekli anlaşmaları yapıp, bir kaç gün sonra imza atabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Son derece güçlü ve karizmatik görüneceğiniz için girdiğiniz her ortamda dikkat çekebilir, hayranlık uyandırabilirsiniz. Çevrenizdeki kişileri hipnotizma edebilir istediğiniz her konuda ikna edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki bazı problemleri liderlik ederek çözmeniz mümkün.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Günlük yaşamınızda rutinlerinizi etkileyecek köklü bir değişim yapabilirsiniz. Çalışma saatlerinizde veya uyku düzeninizde yenilik olabilir. Maddi konularda duyduğunuz endişe ve korkuların ortadan kalkmasını sağlayacak haberler duyabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bazı arkadaşlarınızla ilişkinizin boyutunda değişimler meydana gelebilir. Sizin için önemli bazı arkadaşlarınızdan uzaklaşırken, yeni ve güçlü dostluklar kurmanız da mümkün. Yaşam şartlarınızdaki değişimler sosyal çevrenizi de etkileyebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Kariyerinizde uzun süredir devam eden mücadeleler artık sonuç vermeye başlayabilir ve ödüllerinizi alabilirsiniz. Çok özel ve farklı bir iş başarmış olabilirsiniz. Kararlı ve idealist yanınız ve gösterdiğiniz çaba başkalarının da takdirini toplayarak, hakettiğiniz saygınlığı size kazandırabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Akademik kariyer ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde çok özel bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Geleceğinizi şekillendirecek bu şans uzun dönemli çalışmalarınızın karşılığında hakettiğiniz bir durum olabilir. Yakın zamanda keyifli uzun bir seyahate çıkmanız mümkün.

Astrolog Demet BALTACI