BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.509,78

Merkür retrosu başlıyor!..

Merkür 19 Ağustos’a kadar geri harekette olacağı için bu dönemde zihinsel faaliyetler ve iletişim ile ilgili konularda yavaşlama ve karışıklıklarla karşılaşabiliriz.

Bugün 26 Temmuz Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Oğlak burcunda ilerleyen Ay günlük yaşamdaki görev ve sorumlulukları öne çıkarıyor.

Sabah saatlerinde Ay Plüton ile kavuşurken, Başak burcundaki Venüs ile üçgen görünümde olacak. Kariyer ve aile içerisindeki sorumluluklar üzerimizde baskı yaratabilir. Yakınlarımız olan ilişkilerimizde duygularımızı kontrol etmekte zorlanabilir, manipülatif davranışlarla karşılaşabiliriz. Çevremizdeki kadın figürlerin desteğini hissetmemiz mümkün. İş ve maddi konularda daha dengeli ve verimli gelişmeler olabilir.

Aslan burcundaki Merkür bugün retro harekete geçecek. Merkür 19 Ağustos’a kadar geri harekette olacağı için bu dönemde zihinsel faaliyetler ve iletişim ile ilgili konularda yavaşlama ve karışıklıklarla karşılaşabiliriz. Günlük yaşamımızda daha dikkatli ve temkinli olmalıyız.

Dolunaya doğru ilerleyen Ay 16:41’den sonra boşlukta olacak. Günün geri kalan bölümünde Ay’ın üzerimizdeki duygusal ve fiziksel etkileri artabilir. Çok önemli kararlar vermeden akışta kalıp günü sakin ve dengeli geçirmeye çalışmalıyız.