BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.307,82

Merkür Oğlak Burcunda

Bugün iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçecek. Düşüncelerimiz ve iletişim şeklimiz daha ciddi ve kararlı hale gelebilir.

 

Bugün 17 Aralık Çarşamba...Merkür günündeyiz...

Terazi burcunda ilerleyen Ay, 07:40’da Yay burcundaki Güneş ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Geçtiğimiz iki güne göre iyimser enerjiler biraz daha yüksek olabilir. Ancak sabah ve öğle saatlerinde karasızlık   ve belirsizlik nedeniyle günlük işlerimizde yol almakta zorlanabiliriz.

Ay öğleden sonra 16:52’de Akrep burcuna geçecek. Daha derin ve içe dönük enerjilerle duygu ve düşüncelerimizi sorgulayabilir, son günlerde yaşadıklarımızı gözden geçirebiliriz.

Bugün iletişim gezegenimiz Merkür Oğlak burcuna geçecek. Düşüncelerimiz ve iletişim şeklimiz daha ciddi ve kararlı hale gelebilir. Geleceğimiz, maddi değerler, iş ve kariyerle ilgili kavramlar düşüncelerimizi etkileyebilir; günlük yaşamımızda daha somut ve mantıklı kararlar verebiliriz. Merkür 5 Ocak’a kadar Oğlak burcunda kalacak.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte değişen iletişim dinamikleri sizi geleceğiniz ve kariyeriniz üzerine daha fazla düşünmeye itebilir. İş bağlantıları ve görüşmeler yapabilir, mesleğinizle ilgili eğitimlere katılabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte değişen iletişim dinamikleri ilginizi farklı kültür ve uzak ülkelere yönlendirebilir. Uzaklarda bulunan kişilerle iletişiminiz güçlenebilir ve seyahate çıkabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte değişen iletişim dinamikleri zihninizi maddi konularla daha fazla meşgul edebilir. Başkalarıyla paylaştığınız kaynaklar, hisseli paralar ile ilgili bilgi paylaşımları yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte değişen iletişim dinamikleri zihninizi özel ilişkilerinize ve işbirliklerine yöneltebilir. Eş ve ortağınızla iletişiminiz güçlenebilir. Yeni teklifler alabilir, bazı sözleşmeler imzalayabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte değişen iletişim dinamikleri günlük yaşamınızı hareketlendirebilir. Bazı iş seyahatleri, eğitim ve toplantılar gündeme gelebilir. Sağlığınız zihninizi daha fazla meşgul edebilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte değişen iletişim dinamikleri aşk ve sosyal yaşamınızı hareketlendirebilir. Yeteneklerinizi yazılı ve sözlü daha iyi ifade edebilir, çocuklarla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte değişen iletişim dinamikleri zihninizi ev ve aile ile ilgili konularla daha fazla meşgul edebilir. Aile üyeleri ile iletişiminiz güçlenebilir, kardeş, kuzen, yeğen gibi akrabalar sizi ziyarete gelebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte değişen iletişim dinamikleri günlük yaşamınızı hareketlendirebilir ve yakınlarınızla iletişimleri güçlendirebilir. Kısa seyahatler yapabilir, bir çok haber duyabilirsiniz. Ticari hayatınız canlanabilir, bazı anlaşmalar yapabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte değişen iletişim dinamikleri zihninizi maddi güvenliğinize odaklayabilir. Para ile ilgili iletişim trafiğiniz artabilir ve ticari fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İletişim, eğitim ve seyahatler için harcama yapabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte değişen iletişim dinamikleri zihinsel yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza imkan verebilir. Konuşma yeteneğinizle dikkat çekebilir, rahat iletişim kurabilirsiniz. Çok fazla haber duymanız, yeni şeyler öğrenmeniz ve seyahat etmeniz mümkün.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte değişen iletişim dinamikleri zihninizi iç dünyanıza yönlendirebilir. Kendi duygu ve düşüncelerinizi irdeleyebilir, gizli planlar yapabilirsiniz. Manevi ve ruhsal kavramlar ilginizi çekebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte değişen iletişim dinamikleri sosyal yaşamınızdaki iletişimleri güçlendirebilir. Arkadaşlarınızdan daha fazla haber alabilir, ekip çalışmalarına katılabilirsiniz.Astrolog Demet BALTACI