BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.492,04

Merkür ileri harekete dönüyor

Merkür bugün Yay burcunda ileri harekete dönecek. İletişim, haberleşme, yazışmalar, yayıncılık, uluslararası işler, akademik ve hukuksal konulara dikkatimizi daha fazla verebiliriz.

Bugün 23 Aralık Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Kova burcundaki Ay güne özgür ve  yaratıcı enerjiler veriyor. Sabah erken saatlerde Ay Koç burcundaki Uranüs ile uyumlu görünüm yapacak. İlginç ve sürpriz durumlarla karşılaşabileceğimiz sabah saatlerinde iş ve özel yaşamımızda hızlı ve verimli gelişmeler olabilir.

Öğle saatlerinde Ay, Yay burcundaki Venüs ile uyumlu görünümde olacak. Sosyal ve sanatsal konularda daha hareketli ve verimli olabileceğimiz bu saatlerde yeteneklerimizi de iyi bir şekilde değerlendirebiliriz.

Ay 13:13’de boşluğa girecek. Öğleden sonraki saatlerde Ay boşlukta kalacağı için günlük yaşamda kararsızlık ve belirsizlikler yaşayabiliriz.

Merkür bugün Yay burcunda ileri harekete dönecek. İletişim, haberleşme, yazışmalar, yayıncılık, uluslararası işler, akademik ve hukuksal konulara dikkatimizi daha fazla verebiliriz. Geçtiğimiz günlerde planlanan işler artık daha rahat ilerleyebilir.

Ay akşam 17:42’de Balık burcuna geçecek. Değişen enerji dinamikleri ile birlikte iç dünyamıza yönelebiliriz. Ay Balık burcunda ilerlerken çevremizdeki kişilere karşı daha duyarlı ve hassas olmamız mümkün.