BIST 9.441
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.499,10
HABER /  GÜNCEL

Meral Akşener’le Bahçeli köşe kapmaca oynadı!

Dün partiler grup toplantılarını gerçekleştirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in grup toplantısı sonrasında karşılaşmamak için TBMM'de köşe kapmaca oynağı ortaya çıktı. Akşener arka kapıdan kaçtı.

Abone ol

Ortadoğu gazetesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde karşılaşmamak için adeta köşe kapmaca oynadığı iddia edildi.

TBMM'de yeni yasama dönemine hızlı başladı. Siyasi partilerin ilk grup toplantılarında ilginç anlar yaşandı.İYİ Parti ilk toplantısını, CHP'nin kullandığı büyük salonda yaptı.

Ortadoğu gazetesi'nin haberine göre toplantı bitimi MHP'nin grup toplantısına denk gelince adeta köşe kapmaca oynandı.

AKŞENER ARKA KAPIDAN KAÇTI: Meral Akşener, Devlet Bahçeli ile aynı koridorda karşılaşmamak için salonun bahçe tarafında bulunan kapısından kaçtı.

İYİ PARTİ KİT KOMİSYONU'NUN ODASINI KULLANIYOR: İYİ Parti’nin de gurup kurmasıyla birlikte Meclis’te partiye ait grup bürosu kuruldu. Daha önce KİT Komisyonu, araştırma komisyonu  odası olarak  kullanılan alan İYİ Parti’ye ayrıldı. Ana bina 2. Katta  bulunan  gurup odasına giden yolun başında ise HDP Grubunun odaları bulunuyor.

Akşener ilk kez grup toplantısında konuştu

Bahçeli: İstanbul dışında her yerde aday çıkaracağız