BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,95
ALTIN 2.427,93
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Meral Akşener'in kaseti mi var ateş püskürdü

Meral Akşener kaset iddialarına ateş püskürdü. 'Bir kadın için hiç de yakışmayacak kasetleri var' denilen Meral Akşener, dava açmaya hazırlanıyor.

Abone ol

A Haber'deki programda MHP’li Meral Akşener için “Onun da kaseti mi var nesi var, nasıl ele geçirdiler” sözü olay yarattı. Bu iddialara Meral Akşener'den sert yanıt geldi: Bunlar Müslüman görünümlü münafıklar!

KASETİ VAR İDDİASI
A Haber’de yayınlanan Gece Ajansı adlı programda konuşan Latif Erdoğan, “Meral Akşenir kaset iddiası için şunları söylemişti;

“Kaset… biliyor da, paralelcilerin elinde bir kadın için hiç de yakışmayacak kasetler var. Dolayısıyla o artık bir esire durumundadır. Ne derlerse yaptırırlar. Samanyolu’na da çıkar, hatta minarede röportaj yapacağız derlerse oraya da çıkar. Şu an acınacak halde. Bu kesin… Bunu ben bilgi olarak söylüyorum” ifadelerini kullandı.

AKŞENER’DEN SERT TEPKİ

Bu iddialar üzerine Twitter’dan açıklama yapan Meral Akşener “Müslüman görünümlü münafıklar' diyerek dava açacağını duyurdu. Kaset iddiasına hayli sinirlenen Meral Akşener, "Alçak, şerefsiz, haysiyetsiz' diyerek ağzına geleni saydırdı. İşte yazdıkları;

ekran-resmi-2015-05-11-15.27.32.png