BIST 8.879
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.240,14
HABER /  GÜNCEL

Meral Akşener'e kaset iddiasında flaş gelişme!

Meral Akşener'e kaset iddiasını gündeme getiren A Haber yorumcuları Latif Erdoğan ve Cemil Barlas hakkında iddianame hazırlandı.

Abone ol

"Meral Akşener'e kaset iddiasıyla hakaret" soruşturması tamamlandı. Savcılık, Latif Erdoğan ve Cemil Barlas hakkında "kamu görevlisine alenen hakaret" suçundan iddianame düzenledi.

"MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener'e kaset iddiasıyla hakaret" soruşturması tamamlandı. Savcılık, Latif Erdoğan ve Cemil Barlas hakkında 1 yıl 2 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep etti.

Savcılık, TBMM üyesi de olan Meral Akşener hakkında söz konusu iddiayı tartışma konusu yapan Latif Erdoğan ve Cemil Barlas hakkında, "kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret" suçundan iddianame düzenledi. Erdoğan ve Barlas hakkında, 1 yıl 2 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi.
İddianame kabul edilirse, şüpheliler İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca düzenlenen iddianamede, A Haber kanalında 11 Mayıs 2015 tarihinde canlı olarak yayınlanan "Gece Ajansı" adlı programda katılımcı olarak bulunan Latif Erdoğan ve Cemil Barlas'ın, Meral Akşener hakkında birtakım iddiaları içeren açıklamalarda bulundukları belirtildi.