BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.410,52
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Meral Akşener'den hodri meydan!

Makam aracı kurşunlanan TBMM Başkanvekili Meral Akşener, saldırıyla ilgili sessizliğini bir bozdu pir bozdu.

Abone ol

28 Şubat' ta "yağlı kazığa oturtulma" tehdidi aldığı için önceki gün savcıya ifade veren TBMM Başkanvekili Meral Akşener'in makam otomobilinde kurşun deliği bulundu. Akşener'dan aracına yönelik yapılan silahlı saldırıyı doğruladı.

Koruması Akşener'i cumartesi günü İstanbul'daki ikametine bıraktı, ardından da makam aracını alıp kendi evine gitti. Koruma sabah kalktığında TBMM Başkanvekili için tahsis edilen Audi A-6 marka otomobilin, Akşener'in sürekli oturduğu sağ arka koltuğunun camının kırıldığını gördü. Dikkatli bakıncada bunun bir kurşunlanma sonucu olduğunu farketti.

1.20120509162923.jpgAkşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmek üzere partiye gelişi sırasında, aracına yönelik silahlı saldırı iddialarıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Meral Akşener, ''Olay doğru ama bilmiyorum, nedir ne değildir, herhangi bir bilgim yok. Hem emniyet teşkilatımız hem diğer kurumlarımız ilgileniyor. Ben onlara güveniyorum ama diğer taraftan kendi açımdan bakılırsa, demirden korkan trene binmez'' dedi.

''Siz bunu kendinize uyarı olarak mı algıladınız'' sorusunu da Akşener, ''Şu anda hiçbir şey bilmiyorum ama sadece kendi açımdan şunu söyleyebilirim, demin de söyledim, demirden korkan trene binmez'' sözleriyle cevapladı.