BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,82
ALTIN 2.478,32
MEDYA

Meral Akşener, İçişleri Bakanı olduğu dönemi eleştirdi

Meral Akşener, katıldığı bir TV programında, medya özgürlüğüyle ilgili bir soruya, '1994-1999 arasında büyük bir karartma yaşamıştık şimdi de yaşıyoruz. Sermaye sahipleri korkuyorlar' dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, katıldığı bir TV programında seçim vaatlerini anlattı.

“FINDIK FISTIK PARASINI VATANDAŞA DAĞITACAĞIZ” Akşener, “Türkiye dayanışma fonu kuracağız. 4,5 milyon insan borç takibinde. İşsiz kalanlar borcunu ödeyemiyor, rezil oluyor, mahçup oluyor. İşszilerin yaşlıların, öğrencilerin, gazi ve şehit yakınlarının bir defaya mahsus borcunu siliyoruz. Bunun maliyeti 8 milyar TL. Bunun kaynağı olarak da makam araçlardan karşılayacağız. Mehmet Şimşek fındık fıstık parası demişti biz bu fındık fıstık parasını vatandaşlarımıza dağıtacağız” ifadelerini kullandı.

MİTİNGİ 10 SANİYE GÖSTEREN KİŞİLER İŞİNDEN OLDU” Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener medya ile ilgili, “Medyanın bağımsız olması lazım. Yalnızca görsel basından da bahsetmiyorum. Orda çalışan insanların kendi kafalarında bir sansür olmaması gerekiyor. Medyayı büyük sermayenin eline vermemek gerekiyor. 1994-1999 arasında büyük bir karartma yaşmıştık şimde de yaşıyoruz. Sermaye sahipleri korkuyorlar, ismini vermeyeceğim bir kanalda bizim mitingimiz 10 saniye gösterildi. Mitingi 10 saniye gösteren kişiler işten atıldı. Ayıptır” açıklamasını yaptı.

Sitene Ekle
Etiketler