BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  GÜNCEL

Meral Akşener grupta konuştu flaş açıklamalar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında geçen hafta evinin önünde yaşanan olaylarla ilgili Devlet Bahçeli'ye yüklendi. Akşener ''artık beteri olmaz diyorduk ama Sayın Bahçeli yaptı yapacağını. Türk siyasetine kara bir leke çaldı'' dedi.

Abone ol

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Akşener grup toplantısında ekonomik gelişmelere değindi ve hükümete sert eleştirilerde bulundu. Geçen hafta evinin önünde yaşanan olaylarla ilgili konuşan Akşener ''Yaşadığımız onca şeye rağmen artık beteri olmaz diyorduk ama Sayın Bahçeli yaptı yapacağını. Türk siyasetine kara bir leke çaldı. Ne Türkiye ne de Türk Milliyetçiliği için bir gelecek vadetmediğini açıkça ortaya koydu'' dedi. Akşener'in açıklamasından satırbaşları:

ALLAHIN LANET PKK'NIN ÜZERİNE OLSUN: Bu topraklarda her şehit babasının dilinden iki kelime düşer; O da vatan sağolsun. Herkes peşini bıraksa bile bu davayı kıyamete kadar sürdüreceğiz. Allah’ın laneti PKK’nın üzerine olsun. Askerimize, korucumuza güvenlik güçlerimize selam olsun. İdam Meclis'ten gelirse onaylarım diyen Erdoğan'a sesleniyorum, adım atmıyorsun ama laf atıyorsun. Milleti kandırmaktan vazgeç. İktidarın küçük ortağı bir af teklifi açıkladı. İktidar devlete karşı suçlar affedilebilir diyor. Af konusunda iktidarın duruşunu henüz anlayamadık. Bazı kişileri güvence altına mı alacaklar? FETÖ'nün kodamanlarını mı salacaklar, açılım sürecindekileri mi salacaklar belirsiz.

BAHÇELİ YAPTI YAPACAĞINI: Geçtiğimiz hafta evimin önüne kadar uzanan hadiseye değinmek istiyorum. Yaşadığımız onca şeye rağmen artık beteri olmaz diyorduk ama Sayın Bahçeli yaptı yapacağını. Türk siyasetine kara bir leke çaldı. Ne Türkiye ne de Türk Milliyetçiliği için bir gelecek vadetmediğini açıkça ortaya koydu.

KONGREDE ÖNÜME ÇIKACAK CESARETİN YOK: Sayın Bahçeli, sen, Cumhuriyetin kurucu iradesinin, Türk milliyetçiliğinin bayrağını düşürdün. Sen onu, saray kapısına serecektin ki, biz razı olmadık. Milliyetçilik saray bahçelerinde kök salmaz. Kongrede önüme çıkacak cesaretin yok. Kendi delegenin karşısına çıkacak cesaretin yok. İstanbul’dan aday çıkaracak cesaretin yok. Millete küfredenler iktidardan aldığı milyarlık ihaleler alanlar hayasızca sokakta geziniyor. Kapalı kapılar ardında Erdoğan bile tavır koyuyor ama senden ses yok.

DOLAR 1 TL İKEN VERYANSIN EDİYORDUN: Dolar 1 TL iken veryansın ediyordun. Dolar 6 TL olmuş şimdi mi susuyorsun. Ben seninle daha fazla vakit kaybedecek değilim. Sanmaki söyleyecek söz bitti. Sanma ki bu cesur yürekler seni affetti ama memleketin daha büyük sorunları var sen geç köşene otur biz memleket meselelerinden bahsedelim.

MİLLETE ‘SABIR’ DİYEMEZSİN: Yılın bitmesine daha üç ay var. TÜFE yüzde 24,5'i, ÜFE yüzde 46’yı buldu. Sayın Erdoğan, seni belediye zabıtasına mı şikâyet edelim? Elektriğe, doğalgaza her ay zam yapıyorsun. Üstelik emrindeki Anadolu Ajansı’na bu zamları haber yaptırmayarak milletin aklıyla alay ediyorsun.

4 KİŞİLİK AİLENİN ELEKTRİK FATURASI 250 TL: 4 kişilik bir ailenin elektrik faturası 250 TL. Bütün haber ajanslarına bütün gazetelere el koysan da hakikati milletten saklayamazsın. Millet olanı biteni çarşıda pazarda görüyor. Her şeyin yoluna girmesini, biz senden daha çok istiyoruz. Çünkü bizim, “Krizi fırsata çevirecek” yandaş zenginlerimiz yok. Biz milletiz. Ve olan bize oluyor. Sen dünyalığını tuttun. Top atsak yıkılmazsın.Bize ‘sabır’ diyorsun ama, sen lüksten, şatafattan vazgeçmiyorsun. Süper lüks uçaklarla ilgileniyorsun. Sarayın günlük harcaması 2 trilyonu buluyor. Şunu bir kenara yaz; Sen, bulgur pilavı ve ayranla yetinmedikçe, millete “sabır” diyemezsin.

BU KAFADA GİDERSENİZ ÜLKEYİ BATIRIRSINIZ: İYİ Parti olarak uyardık, ‘bu kafayla giderseniz ülkeyi batırırsınız’ dedik. “Liderler bir araya gelsin ve bu meseleyi etraflıca konuşalım, çıkış yolu bulalım” dedik. Oralı olan yok. Tekliflerimizi çözüm önerilerimizi milletle paylaştık, “Alın uygulayın” dedik. Oralı olan yok.