BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.324,99
MEDYA

Merakla beklenen 'Familya'dan' ilk tanıtım

FOX TV'nin merakla beklenen yeni dizisi 'Familya’nın' ilk tanıtımı yayınlandı.

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Can Yücel’in yaptığı, senaryosunu ise Uğraş Güneş’in kaleme aldığı, FOX’un merakla beklenen yeni dizisi 'Familya’nın' ilk tanıtımı yayınlandı.

Çekimlerine İstanbul’da başlanan ve Ayvalık’ta devam eden “ Familya”, birbirinden başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrollerinde usta oyuncu Uğur Yücel’in yanı sıra, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Şükran Ovalı, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız’ın yanı sıra Gökhan Kıraç, Enis Arıkan, Olgu Baran Kubilay, Bekir Çiçekdemir, Berat Efe Parlar, İpek Ayaz Kortunç, Murat Şahan, Ozan Coşkun, Neslihan Arslan ve Güven Kıraç yer alıyor.
“Familya”, 2002 yılında Dünya Kupası’daki Türkiye- Senegal maçında İlhan Mansız’ın attığı golle, herkes büyük bir sevinç yaşarken, parçalanan Beyoğlu ailesinin ve baba Yaşar Beyoğlu’nun (Uğur Yücel) yıllar sonra aldığı bir haberle yeniden ailesini bir araya getirmeye çalışmasının hikayesini konu ediniyor.

Sitene Ekle
Etiketler