BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den gazetecilere 'sansür' azarı

Yozgat ziyareti sırasında kendisini çeken kameraların ışığından rahatsız olan Bahçeli, basın mensuplarına 'sansür' göndermeli bir sitemde bulundu.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gazetecileri "Kapatın şu ışıkları, zaten yayınlamıyorsunuz bir de gösteriş yapıyorsunuz" diyerek azarladı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , yerel seçim çalışmaları kapsamında Yozgat 'ın Çayıralan, Çandır ve Boğazlıyan ilçelerini ziyaret ederek, ilçe seçim iletişim merkezlerinin açılışını yaptı.

"KAPATIN ŞU IŞIKLARI"

Bahçeli, gittiği her ilçede partililer tarafından karşılanarak, vatandaşlara hitap etti. Çandır ilçesinde konuşma yaparken kendisini takip eden bazı basın mensuplarının kameralarının ışığından rahatsızlık duyan Bahçeli, "Kapatın şu ışıkları, yayınlamıyorsunuz bir de gösteriş yapıyorsunuz" dedi.

Bahçeli'nin tepkisi üzerine kameramanlar, çekime ışıksız devam etmek zorunda kaldı.

Daha sonra Boğazlıyan ilçesine geçen Bahçeli, burada yaptığı konuşmada 30 Mart yerel seçimlerine verdikleri önemi anlattı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın Mısır'daki olayların ardından Rabia işareti yapmaya başladığını ifade eden Bahçeli, "İş öyle bir hal aldı ki şimdi yapamıyor. Bu işaretten halk çoluğuyla çocuğuyla devleti soyan 4 bakanı anlamaya başladı" diye konuştu.