BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  MEDYA

Menderes Türel'den olay 'üstsüz CHP'li' açıklaması

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, yapımı çok tartışılan sadece kadınlara özel plajda, 'CHP'li provokatörler' olarak adlandırdığı kimselerin üstsüz güneşlendiğini iddia etti.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Son olarak Antalya Film Festivali’nde 'sansür' uygulandığı ve Fazıl Say’ın Antalya Piyano Festivali’nden ‘elinin çektirildiği‘ gibi iddialarla gündeme gelen AK Partili Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, kadınlara özel; harem-selamlık usülü kadınlar plajında ‘CHP’li provokatörlerin üstsüz güneşlendiğini’ öne sürdü.

Hürriyet'ten Ahmet Hakan, Çarşamba Sohbetleri kapsamında bu haftaki konuğu olan Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel ile Altın Portakal'daki sansür iddialarını konuştu. 


screen-shot-2014-12-10-at-11.28.00-am.png
"CHP'DEN BİRKAÇ PROVOKATÖR..."

Türel, Antalya’da inançları gereği erkeklerle birlikte denize giremeyen kadınlar için harem-selamlık plaj yaptıklarını, bu plajın yapılmasının ardından da insanları provoke etme amacıyla 'CHP’den birkaç provokatör' olarak adlandırdığı kimselerin plajda üstsüz güneşlendiğini iddia etti. Türel, konuyla ilgili "Karışmadık. Baktılar ki bir şey olmuyor, bir hafta sonra bıktılar ve işin peşini bıraktılar” diye konuştu.

menderes-turel.jpg 

"ERDOĞAN KLASİK MÜZİĞE MERAKLIDIR, SAY'A 3 KERE BİS YAPTIRDI"

Türel, çok tartışılan bir diğer konu olan "Fazıl Say" tartışmasına da değindi; Türel, ünlü piyanistin Piyano Festivali’nden uzaklaştırılmadığını, aksine Say’ın bu algıyı kendisinin yarattığını ileri sürdü. Ayrıca Türel, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın klasik müziğe ‘meraklı’ olduğunu, hatta Fazıl Say’a da bir festivalde üç kez bis yaptırdığını söyledi.

İşte Türel'in o sözleri:

“Sayın Cumhurbaşkanımız bizim bu etkinliklerimizi hep destekledi. Hatta Piyano Festivali’ne katılmışlığı da var. Hatta Fazıl Say’ın icra ettiği bir performansı dinlemiş ve üç defa da bis yaptırmıştı Sayın Cumhurbaşkanı. Her zaman bu tür etkinlikleri sürdürmem hususunda talimatları olmuştur”