BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI  /  MEMUR

Memurlara özel haberlerimiz var!

Memurhaber, bugüne kadar yaptığı haberlerle siz değerli okurlardan tam puan aldı. Memurlara özel haberleriyle gündem oluşturan Memurhaber yayın hayatına emin adımlarla devam ediyor.

Abone ol

, bugüne kadar yaptığı haberlerle siz değerli okurlardan tam puan aldı. Memurları yakından ilgilendiren haberlerin yapılmasıyla gündem oluşturan  yayın hayatına emin adımlarla devam ediyor.

 kurulduğu günden bu yana çığ gibi büyümeye devam ediyor. Memurların en çok merak ettiği kategorilerde haberlerini hazırlayan editörler, hızlı ve güvenilir bir şekilde Memurhaber'de sunumunu gerçekleştiriyor. Okurların beğenisini toplayan Memurhaber, memurların ilgi ve odak noktası haline geldi. Biz Memurhaber olarak, tüm memurların ve kamu çalışanlarının sesi olmak için yayın hayatımızı devam ettiriyoruz. Tek amacımız memurların ve kamu çalışanlarının sesini daha iyi duyurabilmelerini sağlamaktır. Peki Memurhaber bugüne kadar kimlerin sesi olmuştur? İşte cevabı;

- ın, öğretmenlerin, işçilerin, taşeron işçilerin, akademisyenlerin,  4/C'li personellerin, sözleşmeli personellerin vb. kamu personellerinin sesi olmaya devam etmektedir.

Yayın politikasından asla taviz vermeyen Memurhaber yeni tasarımıyla tüm memurların adeta gözü kulağı olmuştur. En hızlı ve güvenilir haberlerin tek adresi memurhaber.com'dur. Memurhaber siz kamu personellerinin sesini gönül rahatlığıyla duyurabileceği tek, hızlı ve güvenilir haber portalıdır. 'de yayınlatmak istediğiniz haberleri kolay bir şekilde bize iletebilirsiniz.