BIST 9.731
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.432,40
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI  /  MEMUR

Memur zammı görüşmeleri bir ilk yaşanabilir!

Memur zammı görüşmelerinde bir ilk yaşanabilir. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 'Memurlar büyümeden pay alırsa bu bir ilk olacak' dedi.

Abone ol

Memur zammı için yapılan toplu sözleşme görüşmelerinde yetkili sendika olan Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, memurhaber.com'un sorularını yanıtladı.

Önümüzdeki iki yıl için hükümetten memurları sevindirecek kazanımlar elde edecekleri konusunda umutlu olan Yalçın, memura büyümeden pay sağlayacaklarını söyledi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, milyonlarca memur ve emeklisinin büyük bir merakla takip ettiği toplu sözleşme görüşmeleriyle ilgili ayrıntılarını memurhaber.com'la paylaştı. Toplu sözleşme görüşmelerinin ilk turundan sonra yaptığımız görüşmede Yalçın, hükümetten memuru sevindirecek kazanımlar elde edecekleri konusunda umutlu. Yüzdelik zam, taban aylığı, refah payı ve enflasyon farkı almayı hedeflediklerini söyleyen Yalçın, Memur-Sen'e yapılan eleştrilere de yanıt verdi. Eski Genel Başkan Ahmet Gündoğdu'nun Ak Parti milletvekili olmasıyla ilgili eleştrilere ise bakın ne diyor?

İşte milyonlarca memurun merakla beklediği toplu sözleşme görüşmelerinin en önemli aktörlerinden