BIST 8.798
DOLAR 32,34
EURO 35,09
ALTIN 2.239,30
HABER /  GÜNCEL

Memur Teoman ilk kez konuştu 

Reza Zarrab ve adamlarının rüşvet teklifini geri çeviren ve bir anda Twitter fenomeni olan, memur Teoman bir açıklama yaptı.

Abone ol

Sosyal medyaya sızdırılan tapelerin ardından günün adamı olan memur Teoman bir toplantıda gazetecilerin sorularnı yanıtladı ve Görevimin gereği neyse onu yaptım dedi.

Daha önceki tape'lerde "Memurun ve o..punun parasını peşin vereceksin" diyen Reza Zarrab'ın başka bir konuşması da fezlekeye girdi.

Dört bakan hakkında hazırlandığı iddia edilen fezlekelerin sosyal medyaya sızdırılmasıyla Twitter'da memur Teoman rüzgarı esti. Yayınlanan tape kayıtlarında rüşvet kabul etmeyen memur olarak görülen Teoman Coşkun Dudak herkesin takdirini topladı.

memur-teomanun-gercek-kimligi.jpg

KONUŞAMAM, GÖREVİMİN GEREĞİNİ YAPTIM

İnternetin fenomeni haline gelen Teoman Coşkun Dudak, Gaziantep’te bir toplantı sırasında gazetecilerin sonularını yanıtladı.

Devlet memuru olduğu için konuşamayacağını söyleyen Teoman Dudak, “Kayıtlarla ilgili devlet memuru olduğum için artı ya da eksi bir şey söyleyemem. Görevim gereği davrandım. Gelişmeleri ben de internet ve televizyondan takip ediyorum. İlginize teşekkür ederim. Kayıtlardan sonra bir bürokrat ya da bakanla herhangi bir görüşmem olmadı” dedi.

27348.jpgTapelerde rüşvet yemeyen
memur Teoman fenomen oldu!
Sızdırılan son tapelere tüm
ısrarlara rağmenrüşvet kabul etmeyenbir memurun öyküsü damga vurdu. TIKLA