BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,26
ALTIN 2.325,14

Melisa Şenolsun Kimdir?

Melisa Şenolsun kimdir nereli kaç yaşında? New York'ta katıldığı partiyle dikkatleri üzerine çelen Melisa Şenolsun instagram fotoğraflarında neler var sevgilisi var mı? Melisa Şenolsun ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. 21 yaşında olan Melisa Şenolsun güzelliği ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 20 yaşında olmasına rağmen birçok başarılı projede yer alan Melisa Şenolsun en son Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide oynamıştı. İzmir doğumlu olan güzel...

Melisa Şenolsun kimdir nereli kaç yaşında? New York'ta katıldığı partiyle dikkatleri üzerine çelen Melisa Şenolsun instagram fotoğraflarında neler var sevgilisi var mı? Melisa Şenolsun ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

21 yaşında olan Melisa Şenolsun güzelliği ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 20 yaşında olmasına rağmen birçok başarılı projede yer alan Melisa Şenolsun en son Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide oynamıştı.

İzmir doğumlu olan güzel yıldız aynı zamanda modaylada yakından ilgileniyor. Trendleri takip eden Şenolsun instagram paylaştığı fotoğraflarla ne kadar tarz olduğunu gözler önüne seriyor.