BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11
HABER /  MEDYA

Melisa'nın Porsche'daki terbiyesiz resmi

Bu Tarz Benim'in zengin kızı Melisa Şahin Instagram hesabında Porsche marka arabasıyla verdiği pozlarla dillerde. Melisa Şahin'in bir pozu tam skandal.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - TV8'deki Bu Tarz Benim yarışmasının zengin kızı Melisa Şahin Instagram hesabına koyduğu Porsche marka arabasının fotoğrafları ve videoları ile eleştiri aldı. Instagram hesabına yüklediği fotoğrafların birinde yaptığı terbiyesiz el hareketi ise hayli eleştirildi.

Melisa Şahin ismini Türkiye ilk olarak Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi olarak duydu. Zengin bir ailenin kızı olan Melisa Şahin Bu Tarz Benim yarışmasında ise 'köpeklerine özel bakıcı tuttuğunu' açıklaması ile bilindi.

PORCHE'DAKİ TERBİYESİZ POZU

Melisa Şahin'in Instagram hesabına arabasında çekerek koyduğu fotoğraflar ve videolar ise yeni bir tartışma başlattı. Milyonluk Porsche marka arabasından pozlar koyan Melisa Şahin bir resimde çirkin bir el hareketi yapıyor.

melisa-şahin-porche.jpg
Melisa Şahin'in takipçileri Instagram'da yer alan bu 'çirken' el işaretinin altına sert yorumlar bıraktı.
screen-shot-2015-01-29-at-18.47.28.png

TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ : GÖRGÜSÜZ

Melisa Şahin'in porsche marka arabasını göstermek için çektiği videolar da tepki aldı. Videoda şarkı söyleyerek direksiyon başında dans ediyor. (Yukardaki playerda videoyu izleyebilirsiniz). Bu videolar da takipçilerden "görgüsüz" gibi tepkiler aldı.
melisa-şahin-porche-arabasi.jpg
screen-shot-2015-01-29-at-18.40.41.png

BAKICI TUTTUĞU KÖPEKLERİ İLE POZLARI

Melisa Şahin Bu Tarz Benim 'de köpeklerine bakıcı tuttuğunu söyleyince hayli şaşkınlık yaratmıştı. İşte o köpeklerinden biriyle verdiği pozlar.
melisa-şahin-ve-köpekleri.jpg
Instagram hesabına özel bakıcısı olan köpekleriyle olan fotoğraflarından bolca yükleyen Melisa Şahin, bir pozunda ise 'bıcı bıcı yaptık' diyerek yıkandıktan sonraki resimlerini koydu.

melisa-şahin-köpeğiyle-yikandi.jpg

Melisa Şahin'in lüks evinden verdiği başka pozlarda Instagram hesabında bolca yer alıyor.

melisa-şahin-instagram-fotoğrafi.jpg