BIST 8.795
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.237,45
HABER /  MEDYA

Melisa Şahin elendi veda etmeden terketti

Melisa Şahin İşte Benim Stilim 'de bu hafta elendi. Bu eleme Melisa Şahin'i kızdırdı. Kimseye veda etmeden giden Melisa Şahin kimdir?

Abone ol

Melisa Şahin İşte Benim Stilim yarışmasına arabasıyla ve canlı yayında ruhsat göstermesiyle damga vurmuştu. İşte Benim Stilim 'de sürpriz bir şekilde elenen Melisa Şahin yarışmacı arkadaşlarına tavır koydu 'Kimseyle vedalaşmayacağım' diyerek çekti gitti.

Melisa Şahin ve Zeynep Öztürk elenmek üzere jürinin önüne çıktı. İşte Benim Stilim jürisinin tamamı Melisa Şahin elensin deyince yarışmanın en popüler ismi gitti. Melisa Şahin Özden Cerrahoğlu ve Nihal'in kurduğu stratejiye tavır koyarak veda etmedi.

melisa-şahin-elendi.jpgSadece Zeynep Öztürk'e sarılan Melisa Şahin 'Kimseyle vedalaşmayacağım ne kadar üzüldüğünüzü görüyorum' diyerek gönderme yaptı.

melisa-şahin-işte-benim-stilim.20150228014655.jpgMELİSA ŞAHİN KİMDİR ARABASIYLA OLAY OLDU
Zengin olmadığı öne sürülen Melisa Şahin gerçekte kimdir babası ne iş yapıyor? Melisa Şahin önce lüks Porsche marka arabasıyla gündeme oturdu. Nazlı Hamarat arabanın kiralık olduğunu söyleyince Melisa Şahin yayında ruhsatı çıkartıp gösterdi. Peki ama gerçekte kimdir Melisa Şahin? Nazlı Hamarat 'ın dediği gibi zenginlik numarası mı yapıyor? Babası ne iş yapıyor ve Melisa Şahin 'in para kaynağı nedir?
melisa-şahin.20150228014721.jpg
Melisa Şahin geçen yıl katıldığı bir güzellik yarışması ile ilk olarak adını duyurdu. Mehmet Ali Erbil ile aşk dedikoduları da çıkan Melisa Şahin son olarak Instagram hesabına koyduğu Porsche marka arabasının fotoğrafları ve videoları ile eleştiri aldı. Bu Tarz Benim (yeni adı İşte benim stilim olan yarışma) yarışmasında Nazlı Hamarat , Melisa Şahin 'in söylediği gibi zengin olmadığını iddia etti. Gittiği lüks alış veriş merkezindeki satıcıların söylediklerini aktaran Nazlı Hamarat , ""Sen gerçek hayatını anlatsana burada" diyerek çeşitli iddialarda bulundu.
Melisa Şahin Instagram hesabına Porsche marka arabasıyla olan bolca pozlarını koymuştu. Nazlı Hamarat Melisa Şahin 'in o arabasıyla ilgili de bir iddiada bulundu. İddiasına göre Melisa Şahin bu arabayı zengin görünmek için kiraladı.
melisa-şahin-arabasi.20150212095343.jpg
Melisa Şahin lüks arabasının kiralık olduğu iddiaları üzerine küplere bindi ve gidip arabasından ruhsatı getirdi. Öykü Sertel de Melisa Şahin 'in arabasının ruhsatını canlı yayında kameralara tutarak kiralık olmadığını gösterdi.
melisa-şahin-arabasi-ruhsati.jpg
Melisa Şahin ise zengin olduğunu ispatlamak için '3 arabam daha var onların ruhsatını da getireyim mi' dedi.

MELİSA ŞAHİN KARNINI BİLE ZOR DOYURUYOR
melisa-şahin-evi.jpg
Nazlı Hamarat iddialarına devam etti ve Melisa Şahin 'in 'karnını bile zor doyurduğunu' söyledi. Ortak bir arkadaşlarının dediklerini aktaran Nazlı Hamarat , "O kızın (Melisa Şahin) köpekleri mi varmış. Köpeklerinin bakıcısı mı varmış. Onun karnını doyurmaya bile parası yoktu ne zaman zengin oldu." dediğini söyledi.

MELİSA ŞAHİN 'İN BABASI KİMDİR?
Melisa Şahin babasının zengin olduğunu söylüyor ancak ne Instagram hesabında ne de sosyal medyada ailesine dair bilgi paylaşımı yapmıyor. Haliyle aileden varlıklı olduğunu ispatlayan bir durum yok.

MELİSA ŞAHİN 'İN KÖPEKLERİ
Melisa Şahin Bu Tarz Benim 'de köpeklerine bakıcı tuttuğunu söyleyince hayli şaşkınlık yaratmıştı. İşte o köpeklerinden biriyle verdiği pozlar.
melisa-şahin-hayvanlari.jpg
Instagram hesabına özel bakıcısı olan köpekleriyle olan fotoğraflarından bolca yükleyen Melisa Şahin, bir pozunda ise zengin olduğunun delili olan yattaki pozunu koydu.

melisa-şahin-zengin-mi.jpg
Melisa Şahin ailesinin zengin olduğunu söylemesine rağmen babası hakkında pek bir bilgi bulunmuyor. Haliyle de 'zengin adam' kim merak konusu.