BIST 8.746
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.241,75
MEDYA

Melih Özkaya, Var mısın Yok musun Metin'in oğlu çıktı

Survivor 2018 yine geceye damgasını vurdu. İlk elenen yarışmacı belli olmadan önce toplanan konseyde Acun Ilıcalı ilginç bir bilgi paylaştı. Survivor 2018 Gönüllüler takımından biri Var Mısın Yok Musun'un efsane yarışmacılarından birinin oğlu çıktı.

Survivor 2018 son bölümünde Acun Ilıcalı izleyicilerle ilginç bir bilgi paylaştı. Gönüllüler takımından Melih Özkaya'nın Var Mısın Yok Musun yarışma programının efsane yarışmacılarından Metin Özkaya'nın oğlu olduğunu açıkladı. Bu bilgiyi öğrenen izleyiciler Var Mısın Yok Musun Metin kimdir? diye sormaya başladı.

Acun Ilıcalı, ‘Survivor Gönüllüler takımıyla ilgili şok bilgiyi birazdan açıklayacağım.’ dedi. Daha sonra ise Gönüllüler takımından Melih Özkaya'nın Var Mısın Yok Musun efsane yarışmacılarından birinin oğlu olduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı Melih’in Var Mısın Yok Musun efsane yarışmacısı Metin Özkaya’nın oğlu olduğunu açıkladı. Antikacı Metin lakaplı Metin Özkaya’nın Survivor’a geldiğini de söyledi.

"KARİYERİMİN EN İLGİNÇ GECESİ"

Acun Ilıcalı Metin özkaya için, "Yarışmacıları seçerken bilmiyordum, ben de yeni öğrendim. İnanılmaz bir yarışmacıydı. Öküzün numarası hikayesi var. Hayatım boyunca böyle bir gece yaşamadım. Televizyon kariyerimin en ilginç gecesiydi. Ben böyle bir yarışmacı görmedim."

Sitene Ekle