BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71
HABER /  GÜNCEL

Melih Mahmutoğlu kimdir nereli sevgilisi çok tanıdık

Melih Mahmutoğlu kimdir nereli kaç yaşında? Melih Mahmutoğlu 12 Dev Adam'da forma giyen başarılı bir isim. Peki Melih Mahmuoğlu'nun boyu kaç evli mi çocukları var mı? Melih Mahmutoğlu ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Melih Mahmutoğlu kimdir boyu kaç sorusu merak ediliyor. Basketbolcu Melih Mahmutoğlu attığı üçlükler nedeniyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Melih Mahmutoğlu kaç yaşında hangi takımda oynuyor boyu kaç? Melih Mahmutoğlu ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Türkiye A Milli Basketbol takımında forma giyen Melih Mahmutoğlu attığı isabetli üçlüklerle dikkatleri üzerine çekiyor. Fenerbahçe takımında forma giyen Melih Mahmutoğlu, turnuvada attığı üçlüklerle zirveye oturdu. 

Melih Mahmutoğlu 12 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Şutör gard pozisyonunda görev alan basketbolcu Fenerbahçe‘nin kaptanı.1 kez Türkiye Ligi, 1 kez Türkiye Kupası kazanmış ve 2 kez Euroleague’de Final Four oynadı.

MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Melih Mahmutoğlu Türkiye’yi alt seviyelerde temsil etmeye başlamıştır. 2006 U-16 Avrupa Şampiyonası, 2007 ve 2008 U-18 Avrupa Şampiyonası, 2009 ve 2010 U-20 Avrupa Şampiyonaları gibi turnuvalarda forma giydi. 2013 yılında Mersin’de düzenlenen Akdeniz Olimpiyatları’nda ise altın madalya kazandı. Türkiye Milli Takımı ile ilk büyük turnuvasına ise 2015 yılında Fransa’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda çıktı.

1.91 boyunda olan 27 yaşındaki sporcunun Damla Çakıroğlu isimli sevgilisi bulunuyor. Türk voleybol severler Damla Çakıroğlu'nu yakından tanıyor. Fenerbahçe'de ter döken Damla Çakıroğlu sık sık instagram hesabından sevgilisi Melih Mahmuoğlu ile fotoğraf paylaşıyor.