BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.503,14
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek'ten WhatsApp yorumu! İhanet ediyor deyip...

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti ile MHP arasında yaşanan 'WhatsApp' olayıyla ilgili çok konuşulacak Twitter paylaşımları yaptı. Gökçek, 'kim kişisel husumeti dolayısıyla birbiri aleyhine beyanat veriyorsa, o davaya ihanet ediyor demektir. Bu davranışı kınıyorum' dedi.

Abone ol

AK Parti Düzce İl Başkanlığı Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gönül Yeşilyurt, WhatsApp'ta bir grup oluşturarak, AK Parti Çilimli İlçe Başkanlığı üyesi kişilerin, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz hakkında sosyal medyada olumsuz yorumlar yapmasını istedi. Yeşilyurt, gruba yanlışlıkla MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu'nu ekleyince durum ortaya çıktı. Yeşilyurt'un Disiplin Kuruluna sevk edileceği belirtildi.

AK Parti ile MHP arasında yaşanan WhatsApp olayıyla ilgili Twitter hesabından yorumda bulunan Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çok konuşulacak ifadeler kullandı.

'Cumhur İttifakı'nın ve AK Parti/MHP kardeşliğinin devamı birbirimize karşılıklı saygıya ve sevgiye endekslidir' diyen Gökçek, şu şekilde devam etti;

"İster AK Parti'den ister MHP'den kim kişisel husumeti dolayısıyla birbiri aleyhine beyanat veriyorsa, o davaya ihanet ediyor demektir. Bu davranışı kınıyorum."

İşte Gökçek'in paylaşımı;