BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,80
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Melih Gökçek'ten Deniz Baykal iddiası Erdoğan'a gidip...

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'la ilgili yeni bir iddia ortaya attı. Deniz Baykal ise iddialara yalanladı ancak Gökçek geri adım atmadı.

Abone ol

A Haber'de yayınlanan Kadraj programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'li Deniz Baykal'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Meclis Başkanlığı için pazarlık yaptığını iddia etti.

Gökçek, "Sayın Baykal, sayın Cumhurbaşkanımızdan gidip Meclis Başkanlığını istemişti. Sayın Cumhurbaşkanı da bunu vermedi. Anlıyorum ki Baykal şimdi onun intikamını alıyor. Kendisi başkan olsa bu işler hallolacaktı" diye konuştu.

ATATÜRK SAĞ OLSAYDI...

Gökçek, ayrıca CHP liderine de yüklendi.

"Kılıçdaroğlu'nun mezhepçi siyasetinden arındırılmış yeni bir sol parti lazım"  diyen Gökçek, "Atatürk sağ olsaydı bunların hepsini sopayla kovalardı" diye konuştu.

DENİZ BAYKAL'DAN GÖKÇEK'E YANIT

Deniz Baykal ise topu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a attı.

Baykal, "Siyaset adamları arasındaki ikili görüşmelerin böyle iftiralara maruz bırakılması, buna hoşgörü gösterilmesi ne yazık ki çok muhtaç olduğumuz bir siyasal diyalog zemininin oluşmasını da engelleyecektir. Ankara Belediye Başkanı'nın bu son hezeyanına cevap vermesi gereken artık bizzat Sayın Cumhurbaşkanıdır" dedi.

GÖKÇEK'TEN DE YANIT VAR

Melih Gökçek, Baykal'ın bu açıklamasına Twitter üzerinden yanıt verdi. Gökçek, "Sayın Baykal... Melih Gökçek yalan söylemez... Beni fazla konuşturmayın... Hezeyan sözünü size iade ediyorum" dedi.