BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,87
ALTIN 2.485,75
HABER /  SEÇİM

Melih Gökçek:Seyreyleyin zongurtuyu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten Antalya'da yakılan evrak krizine ilginç yorum geldi.

Abone ol

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait evrakların yakıldığı' iddiasına ilişkin konuştu.

Gökçek, ''Antalya'dan duman değil ateş çıktı. Yanıyorlar şu anda cayır cayır. Bundan sonra seyreyleyin zongurtuyu'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Antalya'da Büyükşehir Belediyesi'ne ait imar ve bütçe evrakının bir şantiyede yakıldığı iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gökçek şöyle konuştu:

''CHP'liler çok yaygara kopardılar. 'Eğer Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden dumanlar çıkmaya başlar da evraklar yakılmaya başlanırsa Melih Gökçek'in kaybettiği anlaşılır' demişlerdi. Bizden duman çıkmadı da Antalya'dan duman değil ateş çıktı. Yanıyorlar şu anda, yanıyorlar cayır cayır. Kim yakar arkadaş evrağı? Adam diyor ki 'benim evimde fazla evraklar vardı onu yakıyorum.' Bugünü mü buldun o evrakları yakacak zamanı?

O kadar açık seçik ki ama oraya da giden son derece tecrübeli bir arkadaşımız var bundan sonra seyreyleyin zongurtuyu diye bir laf vardır. Seyreyleyin zongurtuyu. CHP'nin orada yaptığı bütün yolsuzluklar, usulsüzlükler teker teker ortaya çıkmaya başlarsa şaşmayın. Kalkıp sağ sola laf atarken kendileri bu telaşın içerisine düştüler. Bizde yamyam yok. Biz Allah'ın izniyle seçim zaferini kazandık. Biz edebimizden televizyona çıkmıyoruz. Yoksa her gün çıkarız.''

Resmi olmayan sonuçlara göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Partili Menderes Türel, CHP'li başkan Akaydın'ın yolsuzluğu örtmeye çalıştığını iddia etmişti. Akaydın ise iddiaları yalanlayarak suç duyurusunda bulundu.