BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.412,41
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek'e darbe üstüne darbe! Ankara'da üst geçitler sökülüyor

Mustafa Tuna'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na gelmesinin ardından Melih Gökçek'in Ankara'daki bazı izleri silinmeye devam ediyor. Kızılay'da Meşrutiyet Caddesi'ni kesen sokakları birleştiren üst geçitler gece sökülmeye başladı.

Abone ol

Mustafa Tuna, Melih Gökçek'ten Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı koltuğunu devraldıktan sonra Ankara'daki bazı izleri silmeye devam ediyor. Kızılay'da Meşrutiyet Caddesi'ni kesen sokakları birleştiren üst geçitler gece sökülmeye başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Meşrutiyet Caddesi'nde bulunan ömrünü tamamlamış, can ve mal güvenliğini tehdit eden atıl durumdaki yaya üst geçitlerini kaldırıyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclisi kararıyla dün akşam başlayan üst geçit kaldırma çalışmaları, hafta sonu 21.00 ile 06.00 saatleri arasında devam edecek.

3 YAYA GEÇİDİ YIKILMAYA BAŞLANDI: Yıkımına başlanan Meşrutiyet Caddesi'nin Karanfil ve Konur Sokaklar ile Selanik Caddesi kesişiminde bulunan 3 yaya üst geçidinin çevresinde belediye ekipleri tarafından tüm güvenlik önlemleri alınırken yetkililer, vatandaşların bu bölgelerde dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

VATANDAŞLAR UYARILDI

Hafta sonu sürecek çalışmaların, trafiğin ve yaya yoğunluğunun en az olduğu saatler dikkate alınarak devam edeceği bilgisini veren yetkililer, vatandaşlardan gelen şikayetler de dikkate alınarak tehlike oluşturan ve ömrünü tamamlamış yaya üst geçitlerinin kaldırılması çalışmalarının sürdürüleceğini belirtti.

Ankara'da yaprak dökümü! Melih Gökçek'ten sonra bir isim daha gitti!