BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Melih Gökçek kararı netleşti AK Parti'nin 2019 planı

Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında Melih Gökçek'in durumu ve AK Parti'de sorunsuz şekilde istifa eden belediye bakanlarıyla ilgili kulis aktardı.

Abone ol

AK Parti'de değişim rüzgarları tüm hızıyla esiyor. Yorulan il başkanları ve belediye başkanları koltuklarını devrediyor.

Kadir Topbaş'ın istifasının ardından gözler Melih Gökçek'e çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifasına açık kapı bıraktığı Gökçek'in durumu ne olacak?

GÖKÇEK İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

AK Parti kulislerini yakından takip eden Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Gökçek için geri sayım başladığını yazdı.

Gökçek ve diğer gidecek başkanların hukukunun korunmasının AK Parti'nin görevi olduğunu yazan Selvi, Erdoğan'ın kendisini arayanlara "asıl önemli olan 2019 seçimleri" dediğini aktardı. Selvi yazısını böyle tamamladı:

BAZI İSİMLER MİLLETVEKİLİ LİSTELERİNDE OLACAK

Belediye başkanlarının değişiminde 4 noktaya özen gösteriliyor.

1- Şehrin ve seçmenlerin hukukunu korumak.
2- Belediyenin hukukunu korumak.
3- Belediye başkanının hukukunu korumak.
4- AK Parti’nin hukukunu korumak.

Sorun çıkarmadan istifa eden belediye başkanları, AK Parti’de değişik kademelerde değerlendirilecek. Bazı isimleri 2019 seçimlerinde milletvekili listelerinde görebiliriz.

ERKEN SEÇİM

Peki bu arada erken seçim olur mu?

1- AK Parti’de bu değişim sürecinin tamamlanması gerekiyor.
2- Değişimin AK Parti’de bir heyecan uyandırması ve ibrenin yukarıya doğru dönmesi hedefleniyor.
3- Ekonominin tekrar parlak bir döneme girmesi hedefleniyor.

Bunlar olmadan erken seçim beklenmiyor. Peki ne oluyor? Erdoğan, dünya kupasına hazırlanır gibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanıyor.

Melih Gökçek'ten istifa açıklaması

Erdoğan'ı uğurlamada dikkat çeken Gökçek detayı!Erdoğan'ı uğurlamada dikkat çeken Gökçek detayı!Erdoğan'ı uğurlamada dikkat çeken Gökçek detayı!Erdoğan'ı uğurlamada dikkat çeken Gökçek detayı!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN