BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.246,25
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Melih Gökçek de istifa edecek Topbaş'ın gidişini bilen isim yazdı!

Kadir Topbaş'ın istifa edeceğini 1 gün önceden bilip köşesinden yazan Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu Melih Gökçek bombasını patlattı.

Abone ol

Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu 21 Eylül'de yazdığı yazısında Kadir Topbaş'ın istifa edeceğini iddia etmişti. Uğuroğlu'nun yazısından 1 gün sonra Topbaş istifasını açıkladı. Kulisinin doğru çıkmasının haklı gururunu yaşayan Orhan Uğuroğlu ikinci bombasını patlattı. Uğuroğlu'na göre Topbaş'ın ardından Melih Gökçek'de istifa edecek yada 'görevden alınacak.'

İşte Orhan Uğuroğlu'nun bugünkü köşe yazısının detayları:

"...

Aldığım bilgilere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları İ. Melih Gökçek ile Kadir Topbaş'ı değiştirme kararı aldı.

21 Eylül tarihinde yazdığım, "Gökçek ve Topbaş yerine yeni isimler" başlıklı yazımda bu konuyu anlattım. AKP, CHP ve yeni kurulacak partiden birçok siyasetçi aradı daha fazla bilgi almak için.

Yazımın hemen ertesi günü Kadir Topbaş'ın çok önemli bir basın toplantısı yapıp istifa edeceği medyaya yansıyınca, "Abbas yolcu, gitti gider" dedim ki Kadir Bey yazımı haklı çıkartarak istifa ettiğini açıkladı.

Yazımın bu kadar hızlı gerçekleşeceğini tahmin etmesem dahi elbette gurur duydum bu haberi okurlarıma vermekten dolayı.

Şimdi sırada İ. Melih Gökçek var. Ya istifa edecek, ya görevden alınacak çünkü onun da son kullanma tarihi doldu.

Eski futbolcu Cumhurbaşkanı Erdoğan bizim futbol kulüplerinin başkanlarının başarısız antrenörleri görevden aldığı gibi idare etmeye başladı AKP'yi.

Başarısız il, ilçe teşkilatlarının başkanlarını, belediye başkanlarını görevden almaya başladı. Topbaş'ın istifa etmesi için AKP'li Belediye Meclis üyelerinin aldığı kararlar yetti ki bu tavırları sanmayın ki şahsi kararları ile alındı.

Bu kararlarının arkasında kesinlikle AKP Genel Başkanı partililerin deyimiyle "Reis" lakaplı Erdoğan vardır. Çünkü "Reis" yönetimindeki AKP öyle bir parti ki Genel Merkezin haberi ve izni olmadan yaprak kımıldamaz."

Melih Gökçek'in yerine kim gelir koltuğun iki güçlü adayı!