BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,82
ALTIN 2.476,59
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek canlı yayında musluktan su içti!

Melih Gökçek, dün Beyaz TV'de katıldığı programda kanalın lavabo musluğundan su içti.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in 'Ankara'nın suyuna atık su karıştığı' iddialarına, canlı yayında deney yaparak ve Belediye'nin paketlediği suyu içerek verdiği olay cevabın ardından, köşe yazarları Gökçek'i topa tutmuştu. Gökçek'ten gündeme bomba gibi düşecek bir 'su içme' görüntüsü daha geldi.

Gökçek'in 'Ankara'nın suyunun temiz olduğu' hakkındaki açıklamaları gündemde yarattığı sarsıntıların etkisi geçmemişken, bir bomba daha patladı. Gökçek Beyaz TV'nin canlı yayınında musluktan su içti.

''VALLAHİ ÇOK GÜZEL''

Dün Beyaz TV'de yayınlanan Erkan Tan ile Tartışalım programına katılan Melih Gökçek burada kendisine ''musluk suyu içsin'' diyenlere cevap verdi. Kanalda lavaboya giden Gökçek burada musluk suyundan, önce eliyle içti ardından ''içti gibi yaptı''demesinler diye bardakla da içerek ''vallahi çok güzel'' dedi.

"AZICIK SÜLFAT VAR AMA..."

Buradan vatandaşlara seslenen Gökçek ''Ankara halkına sesleniyorum. Ankara'nın suyuna güvenin. İçinde biraz sülfat olabilir tadını değiştirebilir ancak sağlığa zarar veren hiçbir şey yok'' diye konuştu.