BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.245,54
HABER /  GÜNCEL

Melih Gökçek bırakıyor mu? Bomba Arınç ve Gökçek kulisi

Siyaset kulislerini dalgalandıran iddiayı Yeniçağ Gazetesi Ankara temsilcisi duyurdu. İddianın biri Melih Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili. Diğeri de Bülent Arınç ve damadı üzerine.

Abone ol

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek siyaseti bırakıyor mu? İddia Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan'dan geldi. Ankara kulislerine düşen iddiayı dillendiren Takan, "Bir adet derin fısıltı; Yenimahalle'de devam eden istişareler (!) neticesinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yakın vakitte 'Bir daha aday olmayacağım' açıklaması yapacağı konuşuluyor" dedi.

Peki bu iddia gerçek olabilir mi? Melih Gökçek'ten şu ana kadar bu iddiaya yanıt gelmiş değil. Twitter hesabına takip edenler 'yalanlama' beklerken başkanın suskunluğu iddianın gerçek olduğu söylentisini kuvvetlendirdi.

Arınç'ın damadı Ekrem Yeter için son dakika karar

ARINÇ VE DAMADIYLA İLGİLİ BOMBA İDDİA

Yeniçağ yazarının bir diğer iddiası da Melih Gökçek ile dalaşan Bülent Arınç ile ilgili. Geçtiğimiz haftalarda damadı tutuklanan Bülent Arınç, onu serbest bıraktırmak için mesaj yollamış. Ahmet Takan Arınç'la ilgili söylentiyi şu satırlarla aktardı;

-"İddia o ki; "Bülent Arınç, damadı FETÖ'den tutuklanıp cezaevine girdiğinde çok etkili bir yeri aradı. Ve, 'Eğer damadım serbest bırakılmazsa avukatlığını bizzat ben üstleneceğim…' dedi. Arınç'ın bu şok mesajı vakit geçirilmeden Sarayın etkili noktalarında paylaşıldı. Vee, ardından da damat Ekrem Yeter, 'ByLock bulunmadığı' gerekçesiyle salıverildi."