BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.431,96
HABER /  MEDYA

Melih Aşık'tan skandal CHP yazısı!

Melih Aşık, isim vermeden CHP'li iki adayın konuşmasını köşesine taşıdı. Espri diyerek yazdığı şey ise tepkilere neden oldu.

Abone ol

Milliyet'ten Melih Aşık, köşesinde öyle bir benzetme yaptı ki tepkilere neden oldu. CHP'deki kulisi aktarırken, köşesinde büyük bir skandala imza attı. Aşık'ın sosyal medyada tepkilere neden olan yazısında iddialara göre hem kadınlara hem de CHP'nin yeni transferi Mehmet Bekaroğlu'na hakaret etti.

Melih Aşık, Milliyet'teki köşe yazısında CHP'li iki adaya dayandırdığı bir konuşmayı köşesine taşıdı. İki adayın, milletvekili aday sıralamasında genel merkezin tutumunu değerlendirdiği konuşmasını Engin Balım'a dayandırarak köşesine taşıyan Aşık, espri(!) diyerek hem kadınlara hem de CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'na ayıp etti.

MEHMET BEKAROĞLU'NA KADIN BENZETMESİ

Köşesinde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul'da liste başları kadın adaylardan oluşacak" sözlerini, isim vermediği iki aday üzerinden değerlendiren Aşık, bir adayın Mehmet Bekaroğlu için de "kadından farkı yok" benzetmesi yaptığını yazdı.

İşte o skandal yazı;

CHP’de şu günlerde moda olan espriyi Engin Balım aktardı...

İstanbul’da iki aday konuşuyor...

- Kemal Bey Mehmet Bekaroğlu’nu İstanbul 2. Bölgede birinci sıradan aday gösterecekmiş...

- Olmaz öyle şey.

- Neden olmaz...

- Kemal Bey birinci sıraya kadın kotası kullanacağını söyledi...

- İyi ya işte...