BIST 9.668
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.493,32

Melankolik ve keyifsiz hissedebiliriz

Yarın meydana gelecek dolunay Ay’ın üzerimizdeki etkisini arttırıyor. Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurmakta zorlanabiliriz.

Bugün 8 Temmuz Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Oğlak burcundaki Ay güne ciddi ve kararlı enerjiler veriyor. Sabah saatlerinde güne melankolik ve keyifsiz başlayabiliriz.

Bugün duygularımızı biraz geri plana çekerken ciddi ve mantıklı hareket edebiliriz. Günlük yaşamımızdaki iş ve sorumluluklar, aile büyükleri ile ilgili konular ön plana çıkabilir.

Aile büyükleri ve onların sağlıkları ile ilgili hassasiyetler artabilir. Özellikle eklem, kemik, diz ve dişlerle ilgili kronik ağrı ve problemlere dikkat etmeliyiz. Kararlı ve hırslı enerjileri günlük işler ve kariyer konularına yönlendirebiliriz.

Yarın meydana gelecek dolunay Ay’ın üzerimizdeki etkisini arttırıyor. Duygu ve düşüncelerimiz arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Gerek  kendi yaşamımız gerekse çevremizde hızlı ve ani gelişmelerle karşılaşabiliriz. Bu nedenle bir kaç gün çok önemli plan yapmadan olanları izlemek daha doğru olabilir.

Akşam saatlerinden itibaren Ay, Balık burcundaki Neptün ile uyumlu görünüm yapacak. Sezgilerimiz bize yardımcı olabilir. Biraz yalnız kalıp, kararsız kaldığımız konularda iç sesimizi dinleyebiliriz.