BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
HABER /  GÜNCEL

Mekke'de 'helal seks shop' açılıyor!

Mekke'de 'Şeriat ile uyumlu' bir 'helal seks shop' açılacak!

Abone ol

İNTERNETHABER.COM/DIŞ HABERLER-Müslümanların milyonlarca yıldır 'Hac' sebebiyle ziyaret ettiği, Suudi Arabistan'da bulunan, Müslümanların kutsal kenti Mekke'de, "Şeriat uyumlu" bir 'helal seks shop' açılacağı bildirildi. Bu seks shop'ta 'helal' seks oyuncakları satılacak. Peki helal seks oyuncağı nasıl olacak? İşte cevabı...

Independent'ın, Fas tabanlı Alyaoum24'e dayandırdığı haberine göre, bu seks oyuncakları satan dükkanda, El Asira adlı, Amsterdam menşeili bir erotik ürünler yer alacak.

AÇILMAYA HAZIR...

Independent'ta yer alan bilgilere göre, 'helal' konseptli seks shop'un kurucususu olan Abdelaziz Aouragh geçen yıl bu dükkanı kurmak istediğin açıklamıştı, dükkan şuanda neredeyse açılmaya hazır... 

mekke-helal-seks-shop-2.jpg 

Müslüman din adamları ve Suudi şeyhlere, bu dükkanın 'yerel yasalara ve geleneklere uygun sağlayıp sağlamayacağı'na ilişkin danışıldı. 

mekke-helal-seks-shop-3.jpg

DÜKKANIN SAHİBİ AOURAGH NE DİYOR?

Dükkan sahibi Aouragh, AFP'ye yaptığı açıklamada, "Bizim dükana koyarak piyasaya süreceğimiz ürünlerin vibratör ve şişme bebek gibi ürünlerle alakası yok." dedi. Peki dükkanda ne tür ürünler yer alacak?

Aouragh, ürünlerin direkt olarak seks eylemiyle ödeşleşmediği, sadece seks atmosferi esnasıdna 'duyguları ateşeleyecek' türden hassasiyetleri geliştiren objeler olacağını ifade etti. 

SUUDİ ARABİSTAN'DA SEKS SHOP NASIL TEPKİ ALACAK?

Kadın haklarının ve özgürlüklerinin büyük ölçüde kısıtlandığı ve otomobil kullanmanın bile kadınlara yasak olduğu bir ortamda, Suudi Arabistan'da bu seks shop'un nası yaşayacağı merak konusu...

mekke-helal-seks-shop.jpg 
ÜRÜNÜN WEB SİTESİNDEKİ 'ŞERİAT UYUMLU SEKS SHOP' TANIMI 

Ürünün web sitesinde, dükkanın "Şeriat uyumlu' oluşu ise 'cinselliğe daha derin, ruhani ve manevi bir boyut kazandırmak' olarak açıklanıyor.  Online olarak da satışa açılacak olan dükkandaki tüm ürünlerin, İslami klurallara uygun ve 'Şeriat bazlı tüm insanlık kurallarına, insanlığın ruhani bütünlüğüne ve Şeriat'in etik mirasına uygun olacak şekilde' dizayn edileceği belirtiliyor.
 
2010 yılında Hollanda'da ilk olarak başlatılan şirket, bedensel- şehvet uyandıran yağlar konusunda uzmanlaşmış ve Alman şirketi Beate Uhse tarafından destekleniyor.