BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.326,03
HABER /  GÜNCEL

Mehmetçik Hakurk'a Türk bayrağını dikti!

KUZEY Irak'ta dağları teröristlere mezar eden Mehmetçik, Hakurk'ta güvenliği sağlayarak bölgeye Türk bayrağını dikti ve tüyleri diken diken eden bir görüntü oluşturdu.

Abone ol

Türkiye'nin büyük hedefleri doğrultusunda ilerlemesini engellemek isteyen terör örgütü PKK, Kürtlerin haklarını savunduğunu iddia ederek yıllar boyunca bölgede terör estirdi. 40 yıldır binlerce insanın canına neden olan kanlı terör örgütü, Türkiye'nin büyümesini istemeyen ülkeler tarafından açık bir şekilde desteklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla örgüte yönelik taarruz dönemine geçildi.

ÜST ÜSTE DARBELER
Türkiye'ye terör ihraç edilen bölgelere tek tek operasyonlar düzenleyen Mehmetçik, Suriye'nin kuzeyinde örgüte büyük darbeler vurdu. Türk askeri, Suriye'den sonra yönünü şimdi de Irak'ın kuzeyine çevirdi.

SON 50 KİLOMETRE
Teröristlerin yuvalandığı dağlara hava operasyonları düzenleyen TSK, Kandil'e kuş bakışı 50 kilometre olan ve bölgede en stratejik dağlardan biri olarak gösterilen Şekif Dağı'nı ele geçirdi. Terör örgütü PKK'nın Kandil'den sonra en çok önem verdiği Hakurk da Mehmetçik'in kontrolü altında.

HAKURK'TA TÜRK BAYRAĞI
Bölgedeki terörist kamplarını yerle bir eden Türk askeri, kritik noktalara yerleşti. Güvenliğin sağlanmasından sonra Mehmetçik'in ilk işi Hakurk'ta Türk bayrağını dalgalandırmak oldu.

.