BIST 9.547
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.488,92
HABER /  MAGAZİN

Mehmet Yüzüak kimdir Yeşim Salkım ile neden kavga ediyor?

Mehmet Yüzüak kimdir aslen nereli kaç yaşında? Seda Sayan'ın yeni formatında jüri üyesi olan söz yazarı Mehmet Yüzüak sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeşim Salkım ile Mehmet Yüzüak neden kavga ediyor sorusu merak edilmeye başlandı. Gelin hep birlikte hem Mehmet Yüzüak'ın özel hayatı ve biyografisine hem de kavga nedenine bakalım.

Abone ol

Show Tv'de Seda Sayan yeni bir formata gitti. Uğur Arslan ile yollarını ayıran Seda Sayan yeni formatında magazin ağırlıklı gitmeye devam ediyor. 3 magazin programcısıyla birlikte gündemi yorumlayan Seda Sayan'ın yeni formatı büyük ilgi gördü. Yeni formatta ise Mehmet Yüzüak bulunuyor. Yeşim Salkım ile kavgaları olay olan Mehmet Yüzüak kimdir?

Söz yazarı ve besteci, (d.yeri Kahramanmaraş, 2.2.1950) Mehmet Yüzüak, 2.2.1950 tahininde Kahramanmaraş’ta doğdu. Kalabalık bir ailede mutlu bir çocukluk dönemi geçirdi. İlkokulu Kahramanmaraş’ta İnönü İlkokulu’nda okudu. Orta öğrenimini Sanat Okulu’nda tamamladıktan sonra, Lise’yi Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1976-77 yıllarında Ankara Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nde Edebiyat Bölümü’nde okudu. Türkiye 18.’si olarak kazandığı Edebiyat Fakültesi’nde 2 yıl eğitim aldıktan sonra İstanbul’a taşınmaya karar vererek, konservatuara girdi. Piyerloti’de 3 yıl Konservatuar da şan, nota ve solfej eğitimi aldıktan sonra şarkı sözü yazmaya başladı. 

ÜNLÜLERLE ÇOK SAMİMİ

Mehmet Yüzüak ünlü isimlerle oldukça samimi. Hatta yakın arkadaşları Seda Sayan ve Bülent Ersoy. Bülent Ersoy ile çok yakın arkadaş olan Mehmet Yüzüak Hale Soygazi'den sonra Yeşim Salkım ile kavga etmeye başladı. Peki Mehmet Yüzüak Yeşim Salkım ile neden kavga ediyor? 

MEHMET YÜZÜAK İLE YEŞİM SALKIM NEDEN KAVGA EDİYOR? 

Yeşim Salkım ile Mehmet Yüzüak'ın kavga etme nedeni birbirlerine ettiği hakaretler. Yeşim Salkım Beyaz Tv'deki programında Mehmet Yüzüak'a soytarı demişti. Soytarı sözüne sinirlenen Mehmet Yüzüak dün canlı yayında programında çıldırdı ve ağır hakaretlerde bulundu. Buna cevap veren Yeşim Salkım, Mehmet Yüzüak'a söylediği soytarı sözlerine instagram hesabından da devam etti.