BIST 9.739
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.424,79
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Mehmet Selim Kiraz cenazesinde Bakan İpek'ten olay konuşma

Mehmet Selim Kiraz için Çağlayan Adliyesi'nde düzenlenen törene Adalet Bakanı Kenan İpek'in yaptığı konuşma damga vurdu.

Abone ol

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz için ilk tören Çağlayan Adliyesi'nde düzenlendi.

Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olduğu göre yerindeki törene ise Adalet Bakanı Kenan İpek'in yaptığı sert açıklama damga vurdu. 

7 Haziran seçimlerine kadar Adalet Bakanı görevini yürütecek olan Kenan İpek, dünkü terör eylemi ve teröristlerle ilgili "Bu marjinal gruplar toplumun tedavi edilmesi gereken sapkın unsurlarıdır" dedi.

Eylemcileri işaret ederek, "Küresel maşalar bu terör örgütlerini besleyip sahaya sürüyorlar" diyen İpek, "Herkes haddini bilecek. Türkiye 3-5 aşağılıklara boyun eğmeyecektir" diye konuştu.

Adalet Bakanı Kenan İpek'in cenaze töreninde yaptığı açıklamanın satırbaşları şöyle:

"Bu alçak saldırıyı millet olarak kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırı yalnızca rahmetli meslektaşımıza değil, tüm adalet sistemimize yapılmıştır. Savcımıza yönelen silah milletimize yönelmiştir.

ÖNCE SİLAH SESİ GELDİ SONRA OPERASYON BAŞLADI

Odadan gelen silah sesleri üzerine polisimiz operasyonu başlatmıştır. Silah hiç bir zaman adalet isteme yolu değildir. Terörün ahlakı olmaz. Bu marjinal gruplar toplumun tedavi edilmesi gereken sapkın unsurlarıdır. Bu kişilerin boş devrim masallarıyla ailelerinden kopardıklarını biliyoruz. Küresel maşalar bu terör örgütlerini besleyip sahaya sürüyorlar. Herkes haddini bilecek. Türkiye 3-5 aşağılıklara boyun eğmeyecektir. Bu tetikçilerin arkasındaki alçak ve karanlık güçleri bulacağız. Kim ne amaç taşıyorsa bu kirli hesaplarına ulaşamayacaklar.

Hepimiz Mehmet Selim'iz deme zamanıdır!

NE ZAMAN BÜYÜK HEDEFLER KOYSAK...

Devlet olarak ne zaman büyük hedefler belirlemişsek ya kargaşa ya da terörle içine kapanmıştır. Türkiye artık eski ülke değil. Kimse Türkiye içine kapansın diye beklemesin. Küçük hesaplardan medet umanların elleri boş kalacaktır.