BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,40
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Mehmet Haberal hastaneye kaldırıldı

İkinci Ergonekon davasının tutuklu sanığı ve CHP'den milletvekili seçilen Prof. Dr. Mehmet Haberal hastaneye kaldırıldı.

Abone ol

İkinci Ergonekon davasının tutuklu sanığı ve CHP'den milletvekili seçilen Prof. Dr. Mehmet Haberal hastaneye kaldırıldı.

Avukatlarından alınan bilgiye göre, Mehmet Haberal, hakkındaki sağlık durumuna ilişkin Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nce hazırlanan raporun cezaevine ulaşmasının ardından öğle saatlerinde önce Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada kardiyolojik yoğun bakım ünitesi bulunmaması nedeniyle Haberal akşam saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Haberal'ın burada kontrolleri sürüyor.

PAZARTESİ TAM TEŞEKKÜLLÜ HASTANEYE SEVK EDİLECEK

Avukat Dilek Helvacı, Haberal'ın, Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hazırladığı raporun ardından hastaneye sevk edildiğini ifade etti. Avukat Helvacı raporda Haberal'ın stres, üzüntü, baskı ile tetiklenen öldürücü taşikardi (Supraventriküler taşikardi), aritmi ve hipertansiyon rahatsızlığı bulunduğunu ve hastaneye sevk edilmesi gerektiğinin belirtildiğini ifade etti. Helvacı, Haberal'ın bazı tetkikler için Pazartesi günü tam teşekküllü bir hastaneye sevk edileceğini de kaydetti.