BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.441,09

Mehmet Günsür'ün kürkü olay oldu

Mehmet Günsür'ün kürkü olay oldu

İnternette izleme rekorları kıran 'Çi' dizisinde rol alan ve başrolünde yer aldığı ‘Martıların Efendisi’ ile beyazperdede boy göstermeye hazırlanan ünlü oyuncu Mehmet Günsür, önceki gün Nişantaşı’nda fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti.

Mehmet Günsür'ün kürkü olay oldu

İnternette izleme rekorları kıran 'Çi' dizisinde rol alan ve başrolünde yer aldığı ‘Martıların Efendisi’ ile beyazperdede boy göstermeye hazırlanan Mehmet Günsür, önceki gün Nişantaşı’nda fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu, giyindiği kürkle meraklı bakışların ilgi odağı oldu. Çekim sonrası gazetecilerle sohbet eden Günsür, ailesi için sık sık Roma-İstanbul arasında mekik dokuduğunu söyledi.

Mehmet Günsür'ün kürkü olay oldu

42 yaşındaki oyuncu, "Eve geç gitsem çocuklarım darılır. O yüzden Roma’ya haftada iki kez gidip geliyorum, çok da zor olmuyor biliyorsunuz biraz yakın yerler" dedi.

Mehmet Günsür'ün kürkü olay oldu

22 Aralık'ta vizyona girecek olan 'Martıların Efendisi' filmi hakkında bilgi veren tecrübeli oyuncu, "Filmimizi gişe filmi olarak görmüyoruz. Çok izlensin istiyoruz ama diğer romantik komedi filmlerine göre farklı kulvardayız. O yüzden bizim seyircimiz ayrı, izleyiciler filme farklı bir istekle gelecek biz gişeyi düşünmeden istediğimiz hikayeyi anlatmak istedik, sanatsal yönü olan bir film yaptık" diye konuştu.

Mehmet Günsür'ün kürkü olay oldu

Filmin sanatsal yönünün olduğunu belirten Mehmet Günsür, "İzleyicileri farklılaştırmak istemiyorum ama bir romantik komediye giderken izleyicilerin beklentileri farklıdır ama bu filmde öyle bir beklenti olmayacak. Bakalım ağızdan ağıza ne konuşulacak bu önemli bizim için. Bu bir romantik komediye gidermiş gibi gidilecek bir film değil. Başka bir film başka bir hikâye. Don Kişot hikayesi aslında bir adam ve karşısında bir dünya öyle bir film bu" dedi.