BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  MAGAZİN

Mehmet Dinçerler kimdir nereli Hande Erçel'in yeni sevgilisi

Mayıs ayında iki yıllık sevgilisi Ekin Mert Dayatmaz'dan ayrılan Hande Erçel gönlünü iş adamı Mehmet Dinçerler'e kaptırdı. Peki Mehmet Dinçerler kimdir nereli kaç yaşında? Mehmet Dinçerler ne iş yapıyor? Mehmet Dinçerler ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Siyah İnci dizisiyle yeniden ekranlara dönen Hande Erçel, aradığı aşkı sonunda buldu. 29 yaşındaki iş adamı Mehmet Dinçerler'e gönlünü kaptırdı. Peki Hande Erçel'in kalbini çalan Mehmet Dinçerler kimdir aslen nereli kaç yaşında?

29 yaşında olmasına rağmen iş dünyasının en başarılı isimleri arasında gösterilen Mehmet Dinçerler, Türkiye'de öncü konumunda. Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler hem tarzıyla hem de başarısıyla dikkat çekiyor. 

İnstagram hesabını sık kullanan isimlerden biri olan Mehmet Dinçerler'in adı daha önce Asena Atalay ile anılmıştı. Magazin dünyasının çok da uzak olmadığı Mehmet Dinçerler şimdi Hande Erçel ile aşk yaşamaya başladı. 

Mehmet Dinçerler, dünyaca ünlü kahve markasının Türkiye CEO'su. Başarılarıyla dikkat çeken Mehmet Dinçerler her zaman yaptığı yardımlarla da ön plana çıkıyor.