BIST 9.056
DOLAR 32,31
EURO 35,12
ALTIN 2.301,95
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Mehmet Demirkol: Kıyamet bu kimse Comolli'yi istemiyor

Fenerbahçe, deplasmanda Akhisar'a 3-0 yenildi ve küme düşme hattına gerilerken Mehmet Demirkol, ''Ali Koç'u ezici çoğunlukla başkan yapan güç, şu anda Comolli'yi istemiyor. Fenerbahçe için kıyamet bu." dedi.

Abone ol

Fenerbahçe, deplasmanda Akhisar'a 3-0 yenildi ve küme düşme hattına geriledi. Comolli ve Koeman'ın biletinin kesimlesinin an meselesi olduğu konuşulurken Mehmet Demirkol, 'beINMANŞET' programında Fenerbahçe'nin utanç verici tablosunu masaya yatırdı.

''Ali Koç'u ezici çoğunlukla başkan yapan güç, şu anda Comolli'yi istemiyor.'' diyen Demirkol, ''Ben Ersun Yanal’ın 2014’deki oyunu yakalayabileceğini düşünmüyorum. Yanal ise düşünüyor galiba. Kadro kalitesinde çok büyük bir düşüş var. Bu kadar da olmaz. Cam, çerçeve lazım. Fenerbahçe an itibariyle düştü. Fenerbahçe için 15. haftada burada olmak düşmek demek zaten.'' ifadelerini kullandı.

''HERKES UTANÇ DUYMALI''
Hasan Ali'ye haksızlık edildiğini belirten Demirkol, ''Fenerbahçe’de iş Hasan Ali üzerinden dönüyor. Adama da haksızlık ediyoruz. Hasan Ali, Fenerbahçe’nin lider oyuncusu olmaz. Temel oyuncu olmaz. Fenerbahçe futbol takımıyla ilgili herkes şu tablodan dolayı utanç duymalıdır." dedi.

''BÜTÜN İDAR SÖZLEŞMELERİ FESHEDERİM''
Bütün idari sözleşmelerin feshedilmesinin altını çizen ünlü yorumcu, ''Herhangi bir işin başında, şu Fenerbahçe'deki tabloyu ortaya koyarsan o işin başında kalamazsın. Bu kadar keskin bir düşüşte hiç kimse işinde tutunamaz. Ben, bütün idari sözleşmeleri feshederdim. Dünyanın hiçbir takımında 14 haftada 1 gol atmış forvet oynamaya devam edemez. Olacak iş mi bu? Bunun bir karşılığı olması lazım.'' ifadelerini kullandı.

''KIYAMET BU''
Demirkol, ''Fenerbahçe artık kendi taraftarından başka kimseyi korkutmuyor. Hafta sonu tüm maçları izledim, bu ligin tartışmasız en kötü top oynayan takımı Fenerbahçe. Facia olmazsanın ötesine geçti iş. Fenerbahçe için kıyamet bu." şeklinde konuştu.