BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Mehmet Demirkol, Burak Yılmaz'ın yeni takımını duyurdu

Yorumcu Mehmet Demirkol, Trabzonspor'da kadro dışı kalan ve İstanbul'un yolunu tutmaya hazırlanan Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a yakın olduğunu söyledi.

Abone ol

Süper Lig'de üç büyüklerin performansını değerlendiren usta yorumcu Mehmet Demirkol, 'beINMANŞET' programında Fenerbahçe'nin utanç verici tablosunu masaya yatırırken Trabzonspor'da kadro dışı kalan Burak Yılmaz'ın hangi takıma gideceğini açıkladı.

''Şu anda ise sadece Fenerbahçeliler korkuyor.'' diyen Demirkol, ''Fenerbahçe, tartışmasız ligin en kötü oynayan takımı. Üstünde başka bir forma olsaydı, hepimizin düşme adayıydı. “Karabükspor’da olduğu gibi gelecek sezonun kadrosunu mu kursak?” düşüncesi olabilirdi.Tüm maçları izledim. Hepsinin bir planı var. Fenerbahçe’de organizasyon çökmüş durumda.'' ifadelerini kullandı.

''HEPSİNİ DAVA EDERİM''
Fenerbahçe'deki kötü gidişattan Comolli'yi sorumlu tutan Demirkol, ''Ayağa kaldıracak bir şey lazım. Normal şartlarda Ali Koç değil de herhangi birisi olsaydı, yönetim falan kalmamıştı. Comolli, Cocu falan yönetici olsam ve beni dava etse puan tablosuyla giderdim mahkemeye. Oyuncular iki pas yapamıyor. Bu iş, takımı otobüsle yolla cezasıyla çözülecek durumda değil. Slimani’nin falan umurunda mı otobüsle dönmek? Umurunda olsa zaten böyle olmazdı. Bu takım bu kadar oynar denilemez. Çünkü bir şey oynamıyorlar.'' dedi.

''LİGİN EN KÖTÜ TOP OYNAYAN TAKIMI''
Ersun Yanal'ın bir anda her şeyi değiştiremeyeceğinin altını çizen yorumcu, ''İnsanlar öyle bir konuşuyor ki sanki Ersun Yanal bir gelecek, asasıyla sahaya vuracak, saha ikiye ayrılacak. Ali Koç'a da aynısını yaptınız. İnsanlar öyle değiştiremez her şeyi. Fenerbahçe ne olursa olsun, hangi şartta sahaya çıkarsa çıksın rakip bir düşünür. Şu anda ise sadece Fenerbahçeliler korkuyor. Fenerbahçe, tartışmasız ligin en kötü oynayan takımı. Üstünde başka bir forma olsaydı, hepimizin düşme adayıydı.'' ifadelerini kullandı.

''BURAK YILMAZ BRŞİKTAŞ'A YAKIN''
Trabzonspor'da kadro dışı kalan Burak Yılmaz'la ilgili konuşan Demirkol, ''Burak Yılmaz'ın Trabzonspor defteri tamamen kapandı. Burak Yılmaz benim edindiğim bilgilere göre Başakşehir'e değil de başka bir takıma daha yakın. Bu işler çok değişiyor. Bana da Beşiktaş gibi geliyor. Burak iyi bir oyuncu, Başakşehir'in çok başka bir forvete çok başka bir isme ihtiyacı var.'' dedi.