BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.432,21
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Mehmet Bekaroğlu'ndan 'lanet olsun' tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na 'hükümet kurma görevini vereceği' iddialarına cevaben “Beştepe’nin adresini bilmeyenlerle vakit geçirecek zamanımız yok” dedi.

Abone ol

NESRİN YILMAZ
İNTERNETHABER-ANKARA 
Twitter

Erdoğan'ın CHP'ye hükümet kurma görevini vermemesine CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'ndan da çok sert tepki geldi. Bekaroğlu, "Bir adamın yüzünden ülkenin zemini ayaklarımızın altından kayıp gidiyor" dedi.

VERMEYECEĞİ BELLİYDİ

Normal demokratik teamüller hükümet kurma görevini CHP'ye vermesini gerektiriyordu ama vermedi, vermeyeceği de belliydi. Çünkü seçim kararını baştan vermişti.

Hükümet kurulamadığından dolayı seçim kararı almış değil, baştan beri hükümet kurulamasın diye kurgulanan bir senaryoyu bugün ilan etmiş oldu.

DİNLERKEN "LANET OLSUN" NOKTASINDAYIM

Ama yazık, çok ciddi bir fırsat kaçıyor. Türkiye çok zor günlerden geçiyo, tahammül sınırları aşıldı, daha yeni 8 şehit haberi geldi, artık insanların kaldırmayacağı bir haldeyiz. Ama Cumhurbaşkanı başka bir havada işi götürüyor, çok fazla söyleyecek söz de bulamıyorum. Bir yurttaş olarak kendimi o ailelerin yerine koyuyorum ve siyasetçiyi dinlerken "lanet olsun" noktasındayım. 

Erdoğan'ın "Şehitlik peygamberlikten sonra en yüksek mertebedir, ne mutlu şehit ailelerine" sözlerini de eleştiren Bekaroğlu şunları söyledi:

EMPATİ YAP, KENDİNİ ŞEHİT AİLESİ YERİNE KOY


Arkadaşım, tabii ki, şehitlik yüksek mertebedir, vatan millet savunması gereklidir.  Buna kimse bir şey demiyor ama şu anda bir empati yapıp, kendimizi bir şehit ailesinin yerine koyalım. Gerçekten artık bu sözleri kimse dinlemek istemiyor, nedir bu artık. 

BİR TEK ADAM BUNA İZİN VERMEDİ

Daha 1,5 ay evvel şehitler gelmiyor diye bunu siyaset meydanında konuşuyordun şimdi ne oldu da şehitler yağmaya başladı. Gerçekten insan üzülüyor. siyasetin bir araya gelerek bu ateşi söndürecek bir şey yapması gerekiyor. Zemin bütün milletin ayağının altından kayıyor, AKP ve CHP bunu engelleyebilirdi ama bir tek adam buna izin vermedi.