BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,03
ALTIN 2.324,05
HABER /  POLİTİKA

Mehmet Baransu'dan Erdoğan'a jet yanıt

Başbakan Erdoğan'a Twitter hesabından Yanıt veren Baransu "Siz hainlerden hesap sorun. Eğer hainlerden hesap soramıyorsanız bu şu anlama gelir" dedi.

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde Taraf gazetesinde yayınlanan 2004 MGK belgelerinin yankıları devam ediyor. Trakya turunun ikinci gününde Tekirdağ'da konuşan Başbakan Erdoğan, Mehmet Baransu imzalı haberler ilgili "Bunlar düne kadar yan yana gelmezlerdi. Devletin mahremini ifşa etmenin adı özgürlük değil düpedüz bu vatana ihanettir" şeklinde açıklama yaptı.
 

TWİTTER'DAN JET YANIT

Erdoğan'ın sözlerinin ardından Taraf yazarı Mehmet Baransu da Twitter hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 

Baransu'nun Twitter'dan yaptığı açıklamalar;

"Başbakan Taraftaki belgelerle ilgili konuşmuş: Devletin mahremini ifşa etmenin adı adı özgürlük değil düpedüz bu vatana ihanettir. Sayın Başbakan, kurban verdi diye fişleme yapmak vatana ihanet değil de bunu ifşa etmek mi vatana ihanet.
 

"BÜYÜKANIT DA VATAN HAİNİ İLAN ETMİŞTİ"

Syn Başbakan: İhaleye girecek muhalifleri MİT'in dinleyip sizlere fişlemesi vatana ihanet değil de bunların belgelerini yayımlamak mı ihanet. Sayın Başbakan hırsızlık yapmak mı vatana ihanet yoksa hırsızlıkları ortaya çıkaracak gazeteye bu iftirayı atmak mı ihanet. Sayın Başbakan eski genelkurmay başkanı Yaşar Büyükanıt da beni vatan haini ilan etmişti. Kendisine aynen şunları söylemiştim; 'Doğu cephesinde, Hamidiye alaylarında şehit olan 77 dedemden birinin tırnağı edemezsiniz.'
 

"NEDEN CEMAATLERİ FİŞLEDİNİZ HESABINI VERİN"

Kim hain kim vatanperver zaman gösterecek. Syn Başbakan,Size bağlı kurum cemaate kurban hissesi verdi diye bir devlet memurunu neden fişler? Vatan hainliğini boşverin buna cevap verin. Ortalık ucuz kahramanlardan, söylemlerden geçilmiyor. Bu millet bu laflara alışık. Siz önce neden cemaatleri fişlediniz bunun hesabını verin. Cemaatleri dindarları fişlemek, cemaate kurban hissesi verdi diye rapor tutmak düpedüz vatana ihanettir.
 

"SİZ HAİNLERDEN HESAP SORUN"

Siz hainlerden hesap sorun. Eğer hainlerden hesap soramıyorsanız bu şu anlama gelir. Fişleme emrini siz verdiniz. Kaldı ki Başbakanlığa gelen belge de bunu gösteriyor. Hırsız olmaktansa, milleti fişlemektense bu hükümet tarafından vatan haini damgası yemek şereftir."


İŞTE O TWEETLER:

mehmet-baransu-dan-basbakan-erdogan-a-yanit-5396977_7955_m.jpg