BIST 9.456
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,47
HABER /  MAGAZİN

Mehmet Aslantuğ'dan o diziye şok! Daha başlamadan...

Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisinden ayrıldı. Aslantuğ tam çekimlere başlandığı sırada diziyi bıraktı.

Abone ol

Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, başrolünü Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'la paylaşacağı ve oğlunun sevgilisine aşık bir babayı oynayacağı diziden ayrıldı.

SEÇİM SONUÇLARI 2015 - İL İL MİLLETVEKİLİ SAYISI

Aslantuğ Aralık’da Star TV’de yayınlanacak ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisinde Murat Yıldırım’ı evlat edinip yetiştiren ‘Aziz’ karakterini canlandıracak, Uzerli de baba-oğul arasında kalan bir kadını oynayacaktı. Ancak Aslantuğ tam çekimlere başlandığı sırada diziyi bıraktı.

DAHA DERİNLİKLİ ÖYKÜLER İSTERDİM

Ünlü oyuncu projeye ‘evet’ dediğinde, yıllar önce Aşk-ı Memnu’dan gelen teklifi “Çarpık ilişkilerin yaşandığı dizilerde olmam” diyerek geri çevirmesi gündeme gelmişti. Aslantuğ “Böyle bir cümle kurmadım ama doğru derinlikli öyküler isterdim. Yanılmışım. Reytingten hesap sorun” demişti.

"TADI KAÇTI"

Asluntuğ’un rolü ‘inandırıcı olamam’ gerekçesiyle bıraktığı belirtiliyor. Ancak ünlü oyuncunun kadroda olduğunun duyulmasının ardından yapılan yorumlardan rahatsız olduğu için dizide  olmak istemediği öne sürüldü.