BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.489,15
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Ali Şahin Zuhal Fırat ile evleniyor? İlk eşi kimdi?

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ilk eşi Saniye Şahin'in ölümünün ardından yeniden evleniyor. Peki Mehmet Ali Şahin kiminle evleniyor, müstakbel eş adayı Zuhal Fırat kimdir? İşte Mehmet Ali Şahin ilk eşi Saniye Şahin ve yeni eş adayı...

Abone ol

TBMM eski Başkanı, Adalet ve Devlet eski Bakanı, AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin yeniden evleniyor. Mehmet Ali Şahin'in ilk eşi Saniye Şahin 3 yıl önce yaşamını yitirmişti.

Dört çocuk babası 67 yaşındaki Mehmet Ali Şahin'ın yeniden evleneceği kişi AK Parti Genel Merkezi'nde sekreter olarak görev yapıyor. Şahin'in eş adayının ismi Zuhal Fırat. 39 yaşındaki Zuhal Fırat ile Mehmet Ali Şahin aile arasında bir törenle nişanlandı. Zuhal Fırat ile Mehmet Ali Şahin Ankara'daki düğünle evlendi.

Mehmet Ali Şahin'in ilk eşi Saniye Şahin kimdi? : Mehmet Ali Şahin'in ilk eşi ve 4 çocuğunun annesi olan Saniye Şahin 2014 yılında yaşamını yitirdi. Saniye Şahin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi görürken 61 yaşında hayata veda etmişti. Mehmet Ali Şahin Karabük'ün Ovacık ilçesine bağlı Ekincik köyünde toprağa verirken ağlamıştı.

Mehmet Ali Şahin'in ilk eşi Saniye Şahin hayata veda ettiğinde 61 yaşındaydı. Yeni eş adayı Zuhal Fırat ise 39 yaşında. Mehmet Ali Şahin 67 yaşında ve ikinci eş adayı Zuhal Fırat ile aralarında 28 yaş fark var.