BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,66
ALTIN 2.523,36
GÜNCEL

Mehmet Ali Ilıcak: Annem duvar gibidir...

Hande Aydemir, Mehmet Ali Ilıcak'la siyaseti ve medyayı konuştu.

Bir zamanların en popüler medya patronlarından biriydi Mehmet Ali Ilıcak. Tercüman'ın patronu Kemal Ilıcak ile ünlü yazar Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak'ın medya ile ilişkisi bununla sınırlı değildi...  Bugüne kadar 8 gazete kurdu. Hepsini sattı. Kurduğu televizyon kanalları Azerbaycan'da Türkiye'de yayın yapıyor. 


Son dönemde sadece annesi Nazlı Ilıcak'ın cemaati destekleyen açıklamalarına Twitter üzerinden yazdığı yanıtlar ile gündeme gelmiyor Mehmet Ali Ilıcak... Yaptığı açıklamalar da dikkat çekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 1991 yılından beri tanıştıklarını, kendisinin içkiyi bırakmasında Erdoğan'ın sözlerinin rolü olduğunu, hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hediye ettiği Kur'an-ı Kerim'den başka bir şey okumadığını söylemesi ile konuşulmuştu Ilıcak.


Peki annesi Nazlı Ilıcak'ın cemaate desteği için ne düşünüyor Mehmet Ali Ilıcak? Neden "Annem duvar gibidir, dinler ama kendi bildiğini yapar" diyor?


Kendisini AK Parti seçmeni ve şeriatçı bir müslüman olarak gören Ilıcak, neden "ben laik değilim"diyor?


Mehmet Ali Ilıcak 17-25 Aralık süreci için ne düşünüyor? Hükümetin ve "yaptığı üç hareket benim hayatımı değiştirdi" dediği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sık sık çok sert polemiğe girdiği Aydın Doğan için ne diyor?


Tüm bu soruların yanıtı İnternetHaber'den Hande Aydemir'in sorularına verdiği yanıtlarda gizli.

Sitene Ekle
Etiketler