BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Ağar'ın acı günü!

Eski bakanlardan Mehmet Ağar kardeşi Süleyman Yaşar Ağar'ı bugün toprağa verdi.

Abone ol

Eski bakanlardan Mehmet Ağar'ın kardeşi Süleyman Yaşar Ağar, Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

TÖRENE KİMLER KATILDI?

Kocatepe Camii'ndeki cenaze törenine, Adalet Bakanı Kenan İpek, TBMM Başkanvekili Meral Akşener, eski Meclis Başkanı İsmet Sezgin, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, MİLAD Partisi Genel Başkanı İdris Naim Şahin, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, AK Parti milletvekilleri Egemen Bağış ve Muammer Güler'in de aralarında bulunduğu bazı milletvekilleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, eski futbolcu Rıdvan Dilmen ile Ağar ailesinin yakınları katıldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, milli futbolcu Arda Turan ve spor yorumcusu Şansal Büyüka da törene çelenk gönderdi.

Tören sırasında, Süleyman Yaşar Ağar'ın kardeşleri Mehmet Ağar ve Yunus Ağar ile eşi Suzan, çocukları Mehmetcan Ağar ve Sevinç Dicle taziyeleri kabul etti. Cenaze, namaz sonrası omuzlara alınıp cenaze aracına kadar taşındı.

Süleyman Yaşar Ağar'ın cenazesi Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ankara'da restaurant işiyle uğraşan 57 yaşındaki Süleyman Ağar, 2 hafta önce geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.