BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.513,09
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Ağar siyasete dönecek mi?

25 Nisan'da cezaevinden çıkacak olan Mehmet Ağar siyasete dönecek mi?

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde 3. Yargı Paketi'nden yararlanarak 25 Nisan'da cezaevinden çıkması beklenen Mehmet Ağar, avukatı aracılığıyla iddiayı yalanladı.

DYP eski Genel Başkanı Mehmet Ağar ile Aydın Yenipazar Cezaevi'nde konuştu. Görüşmede Ağar, artık torun sevmek istediğini söyledi.

SİGARAYI BIRAKMAYA ÇALIŞIYOR

Takvim'den Hüsniye Oral Ağar'a dair izlenimlerini anlattı. Ağar cezaevi günlerini nasıl geçirdiğini anlattı. Bol bol kitap okuduğunu belirten Ağar, sigarayla verdiği savaştan bahsetti. Bırakmaya çalıştığı sigarayı cezaevi ortamında olmasına rağmen epey azalttığını kaydeden Ağar, spor da yaptığını anlattı.

GELEN GİDENİM ÇOK

Sağlığının ve keyfinin yerinde olduğunu ifade etti. Hemen her gün ziyaretçisi olduğunu bundan duyduğu memnuniyeti "Allah eksik etmesin. Çok gelen gidenim var çok memnunum" diye dile getirdi.

SİYASET BİTTİ, TORUN SEVECEĞİM

Torunu Mehmet Ağar'a düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren ve torunuyla vakit geçirmek istediğini belirten Ağar, cezaevinden çıktıktan sonra siyasete kesin olarak dönmeyeceğini söyledi. Ağar, "Artık siyaseti düşünmüyorum. Özgürlükten sonra Emel Hanım'la ve torunumla ilgileneceğim. Onlara zaman ayıracağım. Artık torun sevmek istiyorum" diye konuştu.